De pil is helemaal niet zo veilig als je denkt

Waarschijnlijk slik je de pil als anticonceptiemiddel al zo lang als je je kan herinneren – of in ieder geval, waarschijnlijk sinds je tienerjaren – en denk je dat dit één van de veiligste manieren is om vooral niet ongewenst zwanger te worden. Fout. Sorry dat we je dit nieuws moeten brengen, maar de pil is helemaal niet zo veilig als iedereen lijkt te denken. Oeps…

Wereldwijd slikken vrouwen de pil zodat ze niet zwanger worden, maar wat blijkt? Onderzoek wijst uit dat hoe langer je de pil slikt, hoe groter de kans is op een ongewenste zwangerschap. Want eerlijk is eerlijk, de kans dat je de pil eens vergeet of dat je het niet op hetzelfde tijdstip inneemt is groot. Hallo, leven komt soms tussendoor waardoor je niet op hetzelfde tijdstip je pil slikt. Maar terwijl iedereen denkt dat het safe is als je het binnen 12 uur van het gebruikelijke tijdstip slikt, blijkt dit dus op lange termijn niet helemaal te werken. Check hier de grafieken. Shocking. Toch maar weer overstappen op de condooms dan maar?

BRON: http://www.vrouwen.nl/view/126727/De+pil+is+helemaal+niet+zo+veilig+als+je+denkt

En dan kan je toch eens als vrouw je gaan afvragen hoe betrouwbaar het is, en of het na heel lange inname nog wel gezond is. Het vergeten is een punt, maar hoeveel zijn er niet die ze blijven doornemen. Om toch maar die ongesteldheid uit te stellen. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM