Drie redactrices testen lingerie van Lidl

Met ‘See You In Vienna’ lanceert supermarkt Lidl voor de tweede keer een lingeriecollectie die naar eigen zeggen ‘elegantie, luxe en kwaliteit’ biedt. De prijzen zitten scherp, maar zitten deze setjes ook lekker? Drie redactrices deden de test.

She-redactrice Tinnie test: het nachthemdje

“Ik ben er in geslaagd het leukste stuk te bemachtigen: een bordeaux gesatineerd nachtjurkje, afgewerkt met kant, dat er op foto elegant en luxueus uitziet. In realiteit eigenlijk ook: de kleur en pasvorm zijn prima, weet de spiegel mij te vertellen. Alleen kan het mij doorgaans weinig schelen hoe nachtkleding er uitziet, als ze maar lekker aanvoelt. Dat is meteen het enige minpunt: het synthetisch materiaal van het jurkje is zacht, maar plakt bij momenten ook statisch elektrisch aan mijn lichaam. Maar voor 8,99 euro  koop je nu eenmaal geen zijde: niet bij H&M, niet bij Primark en dus ook niet bij Lidl. Is dit hemdje zijn geld dus waard? Absoluut. Kan het wedijveren met luxemerken? Nee, maar dat kan je voor die prijs ook niet verwachten”.

“De verwachtingen zijn hoog gespannen als ik de doosjes lingerie in handen krijg. Op de foto op de doos zie ik sexy billen gehuld in een kanten broekje en mijn innerlijke godin maakt spontaan een pirouette als ik denk dat ik er straks ook zo zal uitzien. Helaas verandert mijn godin in een boerin als ik mezelf in de spiegel zie. Dit uitgesneden model is misschien niet weggelegd voor vrouwen met een maatje boven de 36 en de kant is eerder van de elastische dan van de ondersteunende aard. Neem daar nog bij dat het etiketje met wasvoorschriften pal tussen mijn billen hangt, en het sexy gevoel is even voorbij. Gelukkig gaat het etiketje er makkelijk uit en heb ik een partner die minder kritisch is en me overlaadt met complimentjes over mijn nieuwe aanwinst. Conclusie: geen ondergoed om een hele dag op het werk te dragen, wel een topper voor een romantische avond. Voor de prijs (5,99 euro voor twee slipjes) hoef je het alvast niet te laten”.

“2,99 euro voor een paar hold-up nylonkousen? De prijs zit alvast goed. En dat blijft ook zo als ik de panty’s uit de verpakking haal:  zachte, semitransparante nylonkousen in een bordeauxrode kleur, afgewerkt met kant en een vrouwelijke franje. Voorzichtig -met lange nagels geen gemakkelijke opdracht- trek ik de nylonkous op tot wanneer ze mooi aansluiten. Het lijkt wel een tweede huid maar al snel merk ik dat mijn gevoel in de clinch gaat met de realiteit. De  nylonkousen slagen er  niet in om rond mijn billen te blijven hangen.  Bij mijn eerste stappen voel ik dat de tweevoudige rubberen band zich langzaam maar zeker lostrekt van mijn bil. Na nog twee stappen is er van “hold-up” geen sprake meer en ligt de nylonkous als een glanzend hoopje stof op mijn enkels. Volgende keer een maatje kleiner kopen? Misschien wel, al denk ik toch dat vrouwelijke billen net iets meer nodig hebben”.

De lingeriecollectie ‘See You in Vienna’ is vanaf 17 december verkrijgbaar bij Lidl. De collectie bestaat uit panty’s, push-upbeha’s, slipjes, body’s en nachthemdjes. Prijzen variëren van 2.99 euro tot 8.99 euro.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20151216_02024102/drie-redactrices-testen-lingerie-van-lidl

Toen schreef ik er al over dat Lidl met lingerie zou beginnen. Nu het door enkele dames is uitgetest en toch een positieve tint qua prijs krijgt is het toch leuk om dit even te laten lezen. Dus het is zeker uitkijken als je het koopt maar voor een romantische avond kan het wel zijn doel bereiken. 

https://shivatje.wordpress.com/2015/02/03/lidl-brengt-betaalbare-lingerie-uit/

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM