GEEN SPIJT VAN EEN ONENIGHTSTAND

Waarom je geen spijt moet hebben van die onenightstand

Op een of andere manier voelen wij vrouwen ons soms best wel beroerd na een onenightstand. Alsof we iets hebben gedaan wat niet de bedoeling was. Toch is het nergens voor nodig om spijt te hebben van die ene onenightstand!

Vreemd genoeg zie je in films altijd hoe de man nonchalant de deur achter zich dichttrekt van het appartement waar hij net heeft liggen rampetampen en doet de vrouw altijd beschaamd de zogenaamde walk of shame. Hartstikke stom, toch? Wat ons betreft een hartstikke foute benaming. Je bent namelijk hartstikke fab wanneer je wilde seks hebt gehad met die hete onbekende uit de bar. Spijt hebben? Nergens voor nodig!

Avontuurlijk en spontaan
Een relatie hoeft heus geen vereiste te zijn om beestachtige seks te hebben. Het is heerlijk om eens out of the box te seksen. Je bent lekker avontuurlijk en spontaan als je het eens doet. Het is heus niet zo dat je elk etmaal met een onbekende tussen de lakens een feestje aan het bouwen bent. Geen reden dus om spijt te hebben van die ene onenightstand.

Seks
Zeker wanneer je een tijdje droog hebt gestaan, is het helemaal dikke prima om eens voor een onenightstand te gaan. Maar ook wanneer het helemaal niet zo lang geleden is, moet je gewoon genieten van seks. Dat het met iemand is die je een paar uur geleden hebt ontmoet, betekent niet dat je er minder van mag genieten dan wanneer je een missionarisje doet met de lover met wie je al tig jaar samen bent.

Je hebt jezelf kunnen laten gaan
Als je voor het eerst met je lover de koffer induikt, maak je je vaak toch wel zorgen over dingen waar je je geen zorgen om hoeft te maken. Je buik houd je in en je baalt van de 2 millimeter lange stoppels op je benen. Wanneer je met in de kroonluchters hangt met iemand voor wie je geen gevoelens hebt, maakt dat je allemaal niet zo uit waardoor je je lekker kunt laten gaan. Daarnaast biedt het ook dé gelegenheid om eens wat te proberen wat je eerder niet durfde binnen je relatie. Heerlijke seks gegarandeerd!

Boost voor je zelfvertrouwen
Een man heeft ook heus wel een beetje zelfrespect en duikt ook niet zomaar met een of ander mokkel in bed omdat hij nu eenmaal een beurt nodig heeft. Hij vindt je oprecht leuk (ook al is dat maar voor een avond). Geef jezelf dus een schouderklopje, want je mag er zijn! Je blijft zeker niet onopgemerkt bij het andere geslacht.

Je ziet hem nooit meer
Misschien heb je je in zijn bed gedragen als elke man z’n wilde fantasie. En dat is hartstikke prima. Hij vond het fantastisch en jij kon je lekker laten gaan. Het is nergens voor nodig om je zorgen te maken dat hij je straks een slet vindt, hij vond je gewoon geweldig. En daarnaast zie je hem waarschijnlijk toch nooit meer en was het gewoon een fantastische nacht.

Nu als je weet met wat je bezig bent dan hoef je hier geen spijt van te hebben. Het is ook een gevoel dat je deelt. En als je alleen bent is het toch maar normaal dat je soms overgaat tot deze. Het geeft je ook zelfvertrouwen hoe gek dit ook klinkt. Maar doe het dan ook met alle verstand.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

9 Comments:

 • Voor scharrelseks hoeven vrouwen een man niet aardig te vinden

  Fysieke dominantie maakt een man voor vrouwen zeer aantrekkelijk voor een onenightstand, terwijl een vrouw wanneer ze aan een duurzame relatie denkt vooral op zoek gaat naar sociale dominantie……..

  Angela D. Bryan van de University of New Mexico, Gregory D. Webster van de University of Florida en Amanda L. Mahaffey van de universiteit van Lissabon bundelden hun bevindingen in de studie ‘The Big, the Rich, and the Powerful: Physical, Financial, and Social Dimensions of Dominance in Mating and Attraction’.

  Deze wetenschappers ontwierpen 3 schalen waarmee ze 3 verschillende dimensies van dominantie kunnen meten: sociale, financiële en lijfelijke dominantie.

  Ze kwamen dan tot de volgende conclusies:
  1. Vrouwen koppelen lichamelijke dominantie aan zowel aantrekkelijkheid als sociale status
  2. Bij zowel mannen als vrouwen heeft aantrekkelijkheid een voorspellende factor voor onenightstands, maar de combinatie van aantrekkelijkheid en vriendelijkheid hebben dat voor een serieuze relatie.
  3. Hoewel de dominantie van een partner, financieel voor vrouwen en sociaal voor mannen~ een rol spelen voor de algemene tevredenheid, is vriendelijkheid de sterkste voorspeller voor een stabiele relatie of een eventuele echtscheiding.

  BRON: http://relatie.blog.nl/aantrekkingskracht-2/2016/01/22/mannen-hoeven-voor-vrouwen-niet-aardig-te-zijn-bij-scharrelseks

 • 6 soorten onenightstands

  Jullie kijken elkaar diep in de ogen en denken allebei hetzelfde: een stomend nachtje seks zonder verdere verplichtingen. Jij wil het, hij wil het, waarom zou je het dan niet doen? Dit zijn de 6 soorten onenightstands.

  Volgens onderzoek heeft meer dan de helft van alle vrouwen het weleens gedaan: eenmalig van bil gaan met bijvoorbeeld dat lekkere ding uit de kroeg. Zolang je het veilig doet is dat natuurlijk ook gewoon hartstikke lekker, toch? Dit zijn de zes verschillende soorten onenightstands.

  1. De knetterdronken onenightstand
  Dit is een gevalletje ‘hebben we stiekem allemaal weleens meegemaakt’. De avond begint al met het indrinken van een hele hoop shots tequila, maar daar blijft het niet bij. Misschien was het toch niet zo verstandig om een halve fles Bacardi uit de navel van die ene knappe jongen te drinken… Hik!

  2. Het ‘ik kan je niet vergeten’ vergismomentje
  Oké, echt iets eenmaligs kan je het niet noemen, omdat jullie (als het goed is) allang seks hebben gehad. Het kan soms moeilijk zijn om je ex los te laten, je bent toch een hele periode stapelgek geweest op elkaar. Wanneer jullie nog één keer afspreken weet je pas echt waarom het uit is gegaan… Pijnlijk!

  3. De uit de hand gelopen eerste date
  Tijdens jullie eerste date is de fysieke aantrekkingskracht zo heftig dat jullie tijdens het etentje al niet van elkaar kunnen afblijven. De vonken vliegen er vanaf, maar het blijft wel bij één keer ramptetampen. Nog diezelfde nacht sluip je met die veel te onpraktische schoenen onder je arm zijn huis uit.

  4. De rebound
  Jij en je ex waren dol op elkaar. Er gaan dan ook voordeelverpakkingen zakdoekjes en XXL-repen chocola doorheen. Snik! Wát een liefdesverdriet. Om de pijn een beetje te verzachten ga je op zoek naar afleiding. Hallo Tinder en halló rebound-date. Maar of dat nou zo’n goed idee was?

  5. Het ‘ik dacht dat we alleen vrienden waren’ slippertje
  Jarenlang zijn jullie al bevriend, maar dan wordt het ineens meer dan dat. Het loopt uit de hand en ineens beland je in zijn bed. Dat doe je vervolgens nóóit weer! Als je geluk hebt blijft de vriendschap behouden en lijkt het alsof er nooit iets is gebeurd.

  6. De ‘laten we er het beste van maken’ one night stand
  Die date met die leuke jongen is geen bal aan, maar zijn lichaam daarentegen! WOW. Je kan je ogen niet van hem afhouden. Hield hij maar op met dat domme inhoudsloze geklets, dan kunnen jullie overgaan op het échte werk.

  BRON: http://www.ze.nl/p/161676/6_soorten_onenightstands

  Drank en gevoelens spelen een belangrijke rol voor een onenightstand. De meeste zijn dan ook snel weg ’s morgens.

  Aum Shanthi

 • Waarom je gewoon lekker aan onenightstands moet doen

  Die lust die er ontstaat bij een onenightstand, die wil je echt niet missen. Daarnaast is het ook nog eens enorm goed voor je zelfvertrouwen, dus why not? Wij zeggen; gaan met die banaan (letterlijk en figuurlijk).

  Sommige dingen moet je gewoon doen. Niet over nadenken, gewoon doen. Waarom je lekker vaak van bil moet gaan met een vreemde, hebben wij even voor je opgesomd. Lekker doen!

  1. Wel de lusten, niet de lasten
  Klinkt toch heerlijk? Sterker nog, dit is de realiteit van onenightstands. Lust is er zeker, maar de lasten zijn thank god niet aan de orde.

  2. Wat maakt het allemaal ook uit!
  Niet al te goed geschoren of je minst sexy slipje aan? Wat maakt het ook allemaal uit. De kans is groot dat je hem nooit meer ziet. Joe!

  3. Shop dat mooie lingeriesetje
  Sommige dingen zie je al dagen, maanden, jaren van tevoren aankomen. Zo ook een onenightstand. Een avondje stappen en eindigen in een ander bed? Trek je allermooiste lingeriesetje aan, voel je zeker en go for it!

  4. Condoom it is!
  Geen gezeur en zéker geen gemaar. Dat ding gaat gewoon om, einde discussie.

  5. Wel seks, geen verdriet
  Heerlijk genieten van een flinke vrijpartij om vervolgens zonder blikken of blozen de deur uit te stappen. Tot nooit meer ziens!

  6. Watch and learn
  Door onenightstands te hebben, kun je lekker oefenen. Want zeg nou zelf, oefenen baart toch kunst? Alles kun je leren en in alles word je steeds beter. No limits!

  7. Me, myself and I
  Denk vooral gewoon lekker aan jezelf. De kans dat hij dit ook doet is zeer groot. Niet bezig zijn met bepaalde verwachtingen, want die zijn er niet bij een onenightstand!

  8. Spanning en sensatie
  Een beetje spanning en iets nieuws proberen op zijn tijd, kan zeker geen kwaad!

  9. Zelfvertrouwen boost
  Mannen die wild van je worden, dat is wat een vrouw een zelfvertrouwen boost geeft. Dus hoe meer onenightstands, hoe meer zelfvertrouwen boosts! Precies wat we nodig hebben.

  10. Sportse!
  Als je dan toch bezig bent. Ooit wel eens opgezocht hoeveel calorieën je wel niet verbrandt met sexy time? Nou, een heleboel in ieder geval. Vooral de acrobatische standjes zijn een zeer goed advies om aan te nemen als het weer tijd is voor een workout.

  BRON: http://www.ze.nl/p/161679/waarom_je_gewoon_lekker_aan_onenightstands_moet_doen

  Vroeger als ik nog uitging vond ik het leuk nu zeg ik nee.

  Aum Shanthi

 • onenightstands: Het eerste avontuurtje

  De een heeft regelmatig een onenightstand en de ander doet het maar mondjesmaat. Hoe vaak je ook van bil gaat, er komt voor iedereen een eerste keer. Ook voor Jess: ‘Naïef geloofde ik dat we alleen een drankje bij hem thuis gingen doen.’

  “In tegenstelling tot mijn vriendinnen die in beschonken toestand voor het eerst met een vreemde de koffer indoken, kan ik me mijn eerste onenightstand nog goed herinneren. Ik was denk ik 23 jaar en mijn relatie van zes jaar was drie maanden daarvoor verbroken. Nadat mijn hartzeer een beetje was weggetrokken, merkte ik dat ik wel weer klaar was om de markt te verkennen. Samen met vriendinnen ging ik stappen in Amsterdam. Deze bruisende stad moest mijn gedachtes wel kunnen verzetten.”

  Een drankje
  “In de club kwam ik al snel Joel tegen. Een goed uitziende jongen die daarnaast ook nog eens flinke dansmoves had. Wat ik deed om zijn aandacht te trekken weet ik niet, maar op een of andere manier had hij wel oog voor me. We dansten, lachten en kletsten voor zover dat kan in een volle club. Continu vroeg ik hem wat-ie nu eigenlijk zei. De muziek stond zo hard! Al snel stelde hij voor om bij hem thuis een drankje te doen. Zo naïef als ik was, leek me dat ook wel een goed plan.”

  “Bij hem thuis kletsten we wat. Ik was bang dat de chemie weg zou zijn zodra we de club zouden verlaten, maar bij hem thuis leken onze lichamen als magneten naar elkaar toe te trekken. Voor ik het wist bekleden mijn kleren niet meer mijn lichaam, maar de vloer van zijn appartement.”

  Niet klaarkomen
  “Alles ging opeens supersnel en voor ik het wist, gingen we van bil. Ik liet het allemaal maar over me heenkomen, maar plotseling fluisterde hij in mijn oor: ‘Kom je bijna?’ Lichtelijk geïrriteerd schudde ik mijn hoofd. Wat een moodkiller. ‘Ik ga denk ik niet meer komen´, fluisterde Joel opeens in mijn oor. Hij had te veel gedronken… Maar wat moest ik in hemelsnaam met deze informatie? Ik voelde dat de man bovenop me het klusje niet kon klaren, dus ook voor mij zat het er niet in. Hij bewoog gewoon verkeerd bovenop me, maar om deze wildvreemde man pijlers te gaan geven, leek me nu ook niet bepaald binnen de etiquette van een onenightstand passen. Voor ik het wist, glipten er een paar ‘oeh’ en ‘aahs’ uit mijn mond en mijn sekspartner dacht dat-ie het klusje had geklaard.”

  “Ik vond het maar een beetje een rare situatie en wilde het liefst naar huis gaan. Die paar drankjes die ik had gehad, waren inmiddels uitgewerkt en ik wilde graag in mijn eigen bed slapen. Joel daarentegen leek nog even door te willen gaan. Waarom? Dat snap ik nog steeds niet. Ik besloot het hem niet te vragen en vertelde hem dat ik de volgende dag vroeg op moest. Ik weet het, een slappe smoes, maar het werkte. Ondanks mijn tegenvallende vrijpartij, sliep ik die avond als een roosje.”

  BRON: http://www.ze.nl/p/162733/jess_onenightstands_het_eerste_avontuurtje

  Een onenightstand zal altijd een avondtuur blijven. Want je kent elkaar niet echt en dan ga je toch iets persoonlijks delen met elkaar.

  Aum Shanthi

 • Jess’ onenightstands: de oude bekende

  Er zijn zo van die mannen op wie je vroeger heimelijk verliefd was. En soms kom je die jongens tegen en voel je spontaan weer de vlinders in je buik. Afgelopen weekend kwam Jess zo’n jongen tegen en ze voelde zich weer alsof ze 14 was.

  “Toen ik als ukkie van 12 naar de middelbare school ging, wilde ik niets weten van de jongetjes bij mij in de klas. Eigenlijk vond ik ze maar kinderachtig. Ik hoefde al helemaal geen verkering met ze. Met wie ik dat wel wilde? Met Bas, een van de beste vrienden van mijn broer. Maar natuurlijk zag hij dat kleine zusje van zijn beste kamerraad niet staan. Tot afgelopen weekend dan.”

  Het eerste contact
  “Hoewel ik me afgelopen weekend een avondje Netflix op te planning had staan, stond een aantal vriendinnen van mij erop om toch even een terrasje te pakken. Het was immers best aardig weer. Ik stemde in en voor ik het wist zat ik aan een droge witte wijn met mijn vriendinnen te lachen over hun gebeurtenissen van de afgelopen week, tot me plotseling in mijn ooghoek iemand opviel.”

  “Ik zag een leuk uitziende jongen met krullend haar en een kort baardje mijn kant op kijken. Hij kwam me bekend voor, maar ik kon hem zo snel niet plaatsen. Hij leek mij wel te herkennen want toen hij merkte dat ik keek, stak hij zijn hand op. Een tikkeltje onhandig zwaaide ik maar naar hem terug en op datzelfde moment besefte ik wie dat was: Bas!”
  ad by streamads
  Voelt jouw huid als schuurpapier?
  Dat is nu voorbij. Er is nu een geweldig product dat standaard in je tas hoort. Schuurplekken door sporten, kleding, het werkt altijd. Je kan de spray… Lees meer
  Gesponsord door Smoovall

  Een drankje
  “Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel toen ik doorhad dat daar mijn jeugdcrush zat. Ik wist niet of hij zin had in een praatje, dus ik bleef bij mijn vriendinnen zitten en keek af en toe zijn kant op. Hij had het ook druk met zijn vrienden, dus ik bedacht me dat dit het wel was. Maar toen mijn vriendinnen na een uurtje weer wilden opstappen en ik ook opstond, stond Bas opeens achter me. Hij vroeg of ik zin had om nog even met hem een drankje te doen, zijn vrienden stonden namelijk ook op het punt om op huis aan te gaan. Daar ging ik natuurlijk geen nee tegen zeggen!”

  “We begonnen te praten en ik voelde dat ik bloosde toen hij me vertelde dat hij vond dat ik er erg goed uitzag. Ik geloof zelfs dat ik een beetje schaapachtig lachte. Wat deed die jongen toch met me? Gelukkig trokken die zenuwen snel weg en we kletsten over koetjes en kalfjes en ondertussen smaakten de drankjes ook erg goed. Dronken van vlinders en drankjes, merkte ik opeens dat ik een enorme drang had om hem te zoenen. Zonder na te hebben gedacht of het wel wederzijds was, ging ik gewoon voor.”

  Zijn appartement
  “En wederzijds… dat was het! Voor ik het wist waren we in zijn appartement beland dat superdichtbij het terras was. Alle gevoelens die ik ooit voor hem koesterde leken omhoog te komen en ik trok de kleren van zijn lijf en hij die van mij. Zo handig als in de films ging het niet, maar hij was wel heel smooth met mijn behasluiting. We belandden in zijn bed, die superzacht was, en na een kort voorspel, gleed hij in me. Ik merkte dat hij me net zo graag wilde als ik hem. Na de seks zijn we zelfs lepeltje lepeltje in slaap gevallen. Of er een vervolg komt, weet ik niet. Maar ik sta er zeker voor open!”

  BRON: http://www.ze.nl/p/162813/jess_onenightstands_de_oude_bekende

 • onenightstands: De yogagod

  Vrouwen willen graag fit zijn voor de zomer. Dat strakke lichaam kweken vergt alleen enige training. Als je nu nog fanatiek op de crosstrainer tekeer gaat, is dat helaas een tevergeefs. Toch ging Jess dapper naar de sportschool en kwam een wel heel leuk iemand tegen…

  “Ik weet dat ik eigenlijk wel wat eerder met de gewichten bezig had moeten gaan als ik een mooi gestroomlijnd lichaam wilde hebben, maar ik had het gewoon te druk. En ik verkoos bankhangen boven de sportschool. Ontevreden met mijn lichaam ben ik niet, maar nu de zomer eraan komt en ik eigenlijk ook in bikini op het strand wil liggen, wil ik toch wel een strakker lichaam. Dus daar ging ik. Na de sportschool die ik al 3 maanden niet meer van binnen had gezien.”

  Lekkere docent
  “Ik besloot klein te beginnen. Het was al zo lang geleden dat ik in de sportschool was geweest, dat ik amper de naam van mijn sportschool kon herinneren. Yoga leek me dus wel een goed plan. Met een bloten billen gezicht, verwassen sportkleding en yogamatje onder mijn arm ging ik de groepsruimte in en bij binnenkomst voelde ik mijn hart meteen overslaan. Wie wás die god recht voor me?”

  “Wilfried bleek hij te heten. Wilfried was de vervanger van Tina van wie ik tig weken geleden yoga kreeg. Tina was volgens mijn yogagod op vakantie. Dikke prima! Ik maakte me een beetje zorgen om mijn make-uploze hoofd, maar de dame naast me had zulk vet haar dat ze er makkelijk een frietje in kon frituren, dus ik voelde me al beter. Zéker toen Wilfried voor me bukte en ik zijn strakke kontje zag viel ik in katzwijm. Deze man wilde ik beter leren kennen!”

  Een afspraakje
  “Hoewel ik normaal na de les als eerste vertrek, treuzelde ik dit keer. Ik kwam waarschijnlijk ontzettend onhandig over, maar toen alle dames de ruimte hadden verlaten, wierp mijn poging zijn vruchten af. Hij begon met me te praten. Wat ik over hem leerde? Hij woonde net in Amsterdam, was net afgestudeerd van de sportacademie en… was nog maar 24 jaar. Dat was een tegenvaller. Toch kon ik mijn ogen niet afhouden van dit lekkere hapje. Hoewel ik 4 jaar toch best een leeftijdsverschil vindt, stelde ik voor om een drankje met hem te gaan drinken. Hij had echter een beter idee. Hij wilde wel voor me koken.”

  “Een paar dagen was het zover en ik stond voor het adres dat hij me had gegeven. Ik rook buiten al een heerlijke geur en hoopte dat Wilfried dit had klaargemaakt. Toen hij de deur opendeed, begroette hij me charmant met een kus op mijn wang. Het eten dat ik buiten rook, was inderdaad dat wat op het menu stond. Maar ik was veel meer geïnteresseerd in het toetje.”

  Dessert
  “Niet veel later belandden we op zijn bank en ik voelde de chemie tussen ons. Hoewel ik het normaal heerlijk vind als de man de eerste move maakt, besloot ik hem te zoenen. Gretig zoende hij me terug. Ik merkte dat ik zin in hem kreeg. Ook nu leek mijn god geen eerste move te willen maken dus ik liet mijn hand over zijn lichaam glijden. Toen ik andersom zijn handen niet over mijn lichaam voelde glijden, besloot ik zijn gulp te openen. Misschien dat hij de hint zou begrijpen. Maar ik kreeg een hele andere reactie. Wilfried schoot overeind. Wat bleek? Hij had alleen maar seks met vrouwen met wie hij een relatie had. En dat was tot dan toe 1. Als verbijsterd zat ik op de bank. Ik merkte dat Wilfried net als ik een beetje teleurgesteld was. Hij vroeg of ik binnenkort weer met hem wilde afspreken. Dat antwoord ben ik hem alleen nog wel verschuldigd…”

  BRON: http://www.ze.nl/p/162859/jess_onenightstands_de_yogagod_

  In een sportschool gebeurd zoiets vaker. Omdat je elkaar anders benaderd en leert kennen.

  Aum Shanthi

 • onenightstands: Eindelijk een échte date

  Vorige week kon je lezen dat Jess haar oog had laten vallen op een 4 jaar jongere yogaleraar. In the heat of the moment wilde hij echter niet verder. Wat hij wel wilde? Een vervolg date. Hoewel Jess zoiets normaal zou afslaan, ging ze toch in op zijn verzoek.

  “Tijdens mijn etentje met Wilfried vorige week, was ik enigszins verbaasd dat deze heerlijke vent zulke hoge standaarden had. In eerste instantie verbluft dat hij me niet wilde, maar hoe langer ik er over nadacht, hoe romantischer ik het idee eigenlijk vond. Dus toen ik na een week na onze eerste date een berichtje van hem kreeg of ik zin had om met hem af te spreken, kon ik mijn nieuwsgierigheid naar deze man niet in bedwang houden.”

  Naar het strand
  “Wilfried wist dat ik hem wilde en alsof hij me wilde plagen, stelde hij voor om naar het strand te gaan. Het was sinds tijdens weer eens mooi weer in Nederland, dus eigenlijk was dit ook wel het uitgelezen moment om het water op te zoeken. Ik ging weer naar zijn huis en daar reden we in zijn auto richting het strand. Niet veel later spreidden we onze handdoeken uit op het hete zand en binnen een mum van tijd kon ik zijn heerlijke sixpack bewonderen. Man, wat had mijn yogagod toch een mooie buik.”

  “Helemaal strak was ik zelf helaas niet, vandaar ook vorige week mijn tevergeefse poging in de sportschool, maar toch merkte ik dat hij stiekem goedkeurend naar mijn lichaam keek. Hij mocht dan niet zo veel dames in zijn bed hebben gehad, hij wist wel precies wat hij zocht in een vrouw. Een zelfverzekerde man, daar houd ik wel van!”

  “Alsof mijn wil naar hem nog niet genoeg was, vroeg hij ook of hij me moest insmeren. Voor ik het wist voelde ik zijn handen over mijn rug gaan. Handen die ik eigenlijk veel liever ergens anders wilde voelen. Nadat hij mij had ingesmeerd, was het natuurlijk mijn beurt op hem van een likje zonnebrand te voorzien. Ik voelde mijn knieën slap worden toen ik mijn handen over zijn gespierde rug en schouders liet glijden.”

  Innig afscheid
  “Nadat we allebei goed beschermd waren tegen de zon, haalde Wilfried een flesje wijn tevoorschijn. Man, wat was deze man charmant. Vervolgens raakten we aan de praat. Hij vertelde me over zijn jeugd, waar hij opgroeide en waarom hij besloot om het kleine dorpje waarin hij opgroeide te verruilen voor de grote stad. Ik leerde veel over Wilfried, maar hij was ook erg geïnteresseerd in mij. Het was lang geleden dat ik een echte datedate had en ik moet zeggen dat het me wel beviel. Toen hij me na het einde van een geslaagde dag thuis afzette, hebben we lang en innig staan zoenen voor mijn deur. Een klik tussen ons is er absoluut, ik voelde zelfs zijn handen op een gegeven moment rusten op mijn achterste. Toen ik hem mee naar binnen vroeg, leek hij even te twijfelen, maar hij sloeg af. Jammer. Maar van een ding ben ik zeker… het gaat me nog wel lukken met Wilfried!”

  BRON: http://www.ze.nl/p/162898/jess_onenightstands_eindelijk_een_echte_date

 • “Denigrerend en vrouwonvriendelijk”: mannen delen foto’s van onenightstands

  Duizenden mannen nemen stiekem naaktfoto’s van hun sekspartners en delen deze snapshots op geheime Facebookgroepen als Babylone 2.0 en Garde Ta Pêche. De andere leden kunnen dan naar hartenlust commentaar geven op de prooien. Waarom ze zich daarmee bezighouden? Voor de lol. De Belgische blogster Chrystelle wil alle dames waarschuwen voor deze praktijken en vraagt zich af waarom deze heren de nood voelen om een seksuele gelijke te vernederen.

  Het principe is erg eenvoudig, maar daarom niet minder schokkend. Mannen nemen een foto van hun sekspartner waarmee ze gedurende een of meerdere nachten een avontuurtje hebben beleefd. De dame in kwestie weet vaak niet eens dat de man een foto nam. Ze wordt dus zonder dat ze het zelf weet virtueel aan de schandpaal genageld.

  Chrystelle van de blog Two girls one mag heeft het over twee groepen Babylon 2.0 en Garde Ta Pêche, maar er zijn er ongetwijfeld wel meer. Je kan jezelf niet lid maken, je moet uitgenodigd worden door iemand die al lid is. Zo blijven deze pagina’s geheim. Maar het ziet er naar uit dat de initiatiefnemers niet zo kieskeurig zijn op wie ze toelaten, want Babylon 2.0 heeft intussen bijvoorbeeld al meer dan 50.000 leden.

  En alsof de foto’s nog niet erg genoeg zijn, hanteren de gebruikers een respectloze en vernederende pen. Zo zegt één van de mannen bij de foto van een oudere vrouw: “Gewoon eentje om aan mijn lijstje toe te voegen. Ik ben 27 jaar, en ik kon deze 44-jarige niet weigeren, gewoon omdat het iets was dat ik aan mijn cv kan toevoegen. Verouderde huid, check. Maar ze schuwt geen uitdaging.”

  Waarom kleineren?

  “In 2017 wordt een vrouw die weet wat ze wil aan de schandpaal genageld. Waar komt die behoefte vandaan om iemand te kleineren waarmee je een mooi moment hebt beleefd,” vraagt Chrystelle zich af. “Het is niet alleen denigrerend en vrouwonvriendelijk, dit is een schending van de privacy. Als deze beelden openbaar gemaakt worden, zijn de gevolgen voor de slachtoffers erg groot. Ik vraag de daders, is dit de toekomst van de vrouw? Van je moeder, je zus of dochter? Gestraft worden omdat ze op dezelfde manier van seks genieten als jij? Na al die jaren te hebben gevochten voor gelijkheid tussen man en vrouw, bewijzen jullie dat we niets bereikt hebben. Je doen alles met een muisklik te niet omdat jullie dat grappig vinden.”

  De blogster waarschuwt dat het nog veel verder gaat dan die twee groepen. Mannen delen ook foto’s op andere platformen als Snapchat of WhatsApp. Ze wil vrouwen waarschuwen. “Slachtoffers weten zelden wat hun rechten zijn. Maar deze praktijken zijn illegaal en je kan gerechtelijke stappen ondernemen.”

  BRON: http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/3048403/2017/01/06/Denigrerend-en-vrouwonvriendelijk-mannen-delen-foto-s-van-onenightstands.dhtml

  Dit vind ik gewoon erg dat er van een nachte lol nog foto’s gemaakt worden en dat ze deze dan nog eens gaan verspreiden ook. Dat is gewoon heel kwetsend ik heb daar geen ander woord voor. Ze zouden dit eens omgedraaid moeten doen.
  Ik ben zelf man, maar als je zoiets leest is het niet waardig een man te zijn.

  Aum Shanthi

 • Zo voorkom je dat je gevoelens krijgt voor je onenightstand

  Onenightstands kunnen leiden tot heerlijke seks, maar soms ook tot ingewikkelde gevoelens. Want wat als je booty call na die ene avond niet meer uit je hoofd verdwijnt? Om dit te voorkomen geven wij je een aantal tips!

  Liefdeshormoon

  Het is niet gek dat je gevoelens kan krijgen voor je eenmalige avontuurtje. Het ‘liefdeshormoon’ oxytocine komt vrij tijdens de seks, dus het is logisch dat je een diepe connectie voelt met je fling. Dit hoeft natuurlijk niet slecht uit te pakken: onderzoek toont aan dat maar liefst 75% nog contact heeft met hun onenightstand.

  Máár wees niet te enthousiast. Het kan ook zijn dat je gevoelens hebt voor je one-nighter, maar diegene niet voor jou. Of Cupido schiet op het verkeerde moment raak, namelijk wanneer je absolúút niet zit te wachten op een serieuze relatie. Om beide gevallen te voorkomen is het belangrijk om alle risico’s uit te sluiten. Maar hoe dan?

  Fun or romance?

  Ga eerst bij jezelf na of je alleen op zoek bent naar plezier en niet stiekem verlangt naar iets serieus. Is dit wel het geval? Dan is het niet verstandig om dit bij een onenightstand te zoeken, aangezien het niet vanzelfsprekend is dat hij/zij ook zit te wachten op een relatie.

  Denk ook na over waarom je een onenightstand wilt. Heb je gewoon zin in seks of zit er nog een andere, diepere reden? Misschien voel je je onzeker of ongeliefd. Ook dan is het beter om je onenightstand te skippen. Bevestiging van een ander voelt misschien even fijn, maar de enige persoon die je écht een goed gevoel over jezelf kan geven ben je zelf!

  Ga je toch voor de onenightstand, wees dan van te voren meteen duidelijk over je verwachtingen. Vraag ook naar de verwachtingen van je sekspartner, zodat je je later niet zult afvragen of de ander stiekem ook wel meer voor je voelde.

  Verminder het contact

  Het is niet verstandig om te blijven overnachten. Samen slapen (en knuffelen) kan namelijk zorgen voor een intiemere connectie. Besluit je toch om de nacht samen te spenderen, zorg dan dat je in de ochtend meteen vertrekt. Zo heb je minder tijd om elkaar te leren kennen en dus ook om gevoelens te ontwikkelen.

  Zoals eerder genoemd zijn er best veel one-nighters die na hun avontuur nog contact met elkaar houden. Ook dit is af te raden wanneer je de kans op gevoelens wilt vermijden. Wissel dus geen nummers uit en hou het vooral bij één afspraakje.

  Mocht dit allemaal niet lukken, dan is de beste tip om gewoon simpelweg géén onenightstand te hebben. Een goede dildo of een vibrator doet overigens ook wonderen…

  BRON: https://lottelust.nl/sex-body/voorkom-gevoelens-onenightstand/

  Het is hoe je er zelf tegenover staat. Is het iemand die je echt goed kent met je keuzes maken. Het heeft allemaal met gevoelens te maken. En daar kan je ook over praten met de persoon.

  Aum Shanthi


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Pensieri Parole e Poesie

Sono una donna libera. Nel mio blog farete un viaggio lungo e profondo nei pensieri della mente del cuore e dell anima.

zinderen

op weg naar authentiek leven

Nadia wandelt

Wandelblog

Tiernnadrui

Dans in de regen

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Levenslange blog

levenslessen

Tistje

ervaringsblog autisme sinds 2008

Yab Yum

Yab Yum

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Met Nonkel Juul, Bieke en tal van anderen

MyView_Point

Right <> correct of the center

Bio-Blogger

Bio-Blogger is an excellent source for collaborations and to explore your businesses & talents.

Regenboogbui

~ Leren, creëren, inspireren ~

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

newtoneapblog

A Discarded Plant

Inhale Peace; Exhale Love. Joy will Follow! - RUELHA

As long as there's breath, there will always be HOPE because nothing is pre-written and nothing cannot be re-written!

Looking for cbd supplements?🌿

HEMP up your life! The power of nature🌿

YOUNGREBEL

Blog about life, positivity, selfcare, food and beauty.

Chateau Cherie

Exposing Bullies and Liberating Targets to Make The World a Safer Place for All

bewustZijnenzo

Magazine: Inspiratie voor een gezond gelukkig en bewust leven

Beaunino loopt de Camino

‘Gewoon doorlopen!’

Blog with Shreya

A walk through the blues of life!

Soni's thoughts

No Fear, Express dear

Ka Sry mala & INZICHT makerij

Inzicht in je eigen licht.

panono panono

STAP VOOR STAP OP ONTDEKKING

Unlocking The Hidden Me

Tranquil notions, melange of sterile musings & a pinch of salt

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Life in Copenhagen

Life in Copenhagen, Denmark, after moving during Covid-19.

%d bloggers liken dit: