Vrouwen zien nu alweer op tegen zoenen met collega’s

KissMyAssStop toch met zoenen op je werk. Je collega’s zijn je vrienden (meestal) niet, maar mensen met wie je een goede prestatie moet leveren.

Menig vrouw zit zich nu alweer te verbijten over het feit dat ze die o zo happige, maar super-onaantrekkelijke mannelijke collega’s straks weer moet zoen bij de kerst- en/of nieuwjaarsborrel.

Sommigen plannen zelfs om die reden hun vakantie een weekje langer…..

Zo blijkt uit onderzoek van Hettestpanel.nl onder zo’n 2900 vrouwen over gewoontes tijdens en na feestdagen.

46% geeft aan de 3 zoenen na de jaarwisseling als traditie te zien. 70% heeft  goede voornemens en 2 op de 5 zegt meer tijd voor zichzelf te willen inruimen in 2016. Ook focussen op persoonlijke ontwikkeling (36%) en de relatie met de partner (21%) worden door de vrouwen genoemd als belangrijke punten voor het nieuwe jaar.

Tweederde heeft geen zin in de feestdagen. Een kwart vindt het een hoop gezeur en gedoe en 20% zou ze het liefst een keertje overslaan.

BRON: http://relatie.blog.nl/onderzoek/2015/12/11/vrouwen-zien-nu-alweer-op-tegen-zoenen-met-collegas

Niet alleen vrouwen zien er tegen op ook mannen. Begrijp daarom niet goed dat ze het weer over een kam scheren. Want heel wat mannen zoenen ook niet altijd graag hun collega. Maar voel je nooit verplicht om iets tegen je zin te doen. Je kan het altijd aangeven dat je dit niet graag hebt of doet.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM