Deze vrouwen hebben niet de ideale maten… maar wel een flinke portie lef

Zes plus-sizevrouwen hebben gisteren de koude getrotseerd om in hun ondergoed in het hartje van Wenen te paraderen. Het was lekker druk in de Mariahilferstrasse, maar heel wat kerstshoppers moedigden de dames aan om met trots hun rondingen te showen.

De zes dames werden geselecteerd vanwege hun meer uitgesproken rondingen. Aanvankelijk waren ze nog goed gewapend tegen de vrieskoude met hoge hakken en regenjassen. Toch durfden ze het aan tot hun ondergoed te strippen voor Miracle Women.

Ontwerpster Renata Hilft startte haar eigen lingeriecollectie op omdat ze zich als tiener schaamde voor haar grote boezem en smalle heupen, tot haar moeder haar leerde trots te zijn op haar figuur.

In plaats van haar rondingen onder losse kledij te verstoppen, begon ze meer aansluitende stukken te kopen. Toch was Renata niet tevreden met het aanbod, waarop ze besloot haar eigen label op te starten. De ontwerpster wilde voor haar merk Miracle Women niet de ideale maten op de catwalk, maar echte vrouwen met rondingen die zich goed in hun vel voelen. En aan de reacties van de shoppers te horen, is de boodschap van Renata en haar modellen goed aangekomen.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2550334/2015/12/08/Deze-vrouwen-hebben-niet-de-ideale-maten-maar-wel-een-flinke-portie-lef.dhtml

Laten zien wie je bent is je sterk voelen in je zelfbeeld en zelfvertrouwen, en dat krijg je hier te zien. Het maatje meer heeft zijn schoonheid. En als ik deze allemaal neem kijk ik liever naar deze vrouwen dan naar vrouwen die je door een sleutelgat kan duwen 😉
Respect voor deze dames die toch veel lef hebben gehad om zo naar buiten te komen.
Ik zal er aandacht aan blijven geven, zodat jongeren en bepaalde vrouwen hun niet laten vangen aan een ideaalbeeld dat ze voorgeschoteld krijgen via de media.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM