Model reageert op beschuldigingen dat ze ‘te mager’ is

Model reageert op beschuldigingen dat ze ‘te mager’ is

Foto: Instagram Bridget Malcolm

Victoria’s Secret model Bridget Malcolm mocht dit jaar dan wel meelopen in de modeshow van het bekende lingeriemerk, ze kreeg desondanks achteraf heel wat kritiek op haar uiterlijk te slikken. Heel wat mensen vinden namelijk dat het Australische model er veel te mager uitziet en lieten dat dan ook massaal weten op social media. Malcolm pikt dat echter niet en vindt dat ook skinny shaming fout is.

Alhoewel heel wat mensen het daar niet mee lijken eens te zijn, vindt Bridget Malcolm dat ze helemaal niet te mager is, maar wel degelijk gezond. Om al die kritiek te pareren, postte ze zelf een foto op Instagram en daarbij een tekst waarin ze van zich afbijt. “Kunnen we aub stoppen met skinny shaming? Ik ben extreem fit en gezond en ben helemaal niet anorectisch. Ik heb hard gewerkt om er zo uit te zien en ik ben trots op mijn lichaam. Ik mag dan wel niet veel rondingen hebben, maar ik ben een vrouw die er elk recht op heeft er zo uit te zien. Kijk vandaag eens in jezelf en vraag je af waarom je de nood voelt om kritiek te uiten op het uiterlijk van anderen via het internet.” Daarmee had ze toch voor even al die criticasters en body shamers het zwijgen opgelegd.

https://www.instagram.com/bridgetmalcolm/

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20151123_01984748/model-reageert-op-beschuldigingen-dat-ze-te-mager-is

Er zijn nu eenmaal mensen die echt aan niets leiden en die worden dan gelijk ook weer in dat hokje geplaatst. Zelf heb ik een dochter die verdomd meer eet als ik maar ook maar een klein maatje heeft. Dus het is niet altijd dat een dat een rol speelt om zo een figuur te krijgen. Spijtig genoeg zijn er die er dan wel beroepshalve mee geconfronteerd worden en negatieve woorden toegeworpen krijgen.
Ik geef er aandacht aan omdat mensen niet altijd in een eetstoornis zitten om mager te zijn. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM