De reden waarom je panty zo stoffig is

Is er werkelijkwaar iets zo vervelend als een stoffige panty? Voor een reguliere pantydrager in ieder geval niet. De grote vraag is waarom je panty in hemelsnaam er zo uitziet. We kunnen je één ding verklappen: Vrouwen.nl heeft het antwoord voor je. Eigenlijk is het hartstikke logisch dat je panty’s er zo uitzien…


Niets zo irritant als een grijze, stoffige panty. Maar hoe komt dat dan? Er gebeuren een paar dingen als je panty stof vangt. Als je voor het eerst een donkere panty draagt en ‘m uittrekt zie je al wat stof ervan af komen. Laten we gewoon eerlijk zijn: het zijn dode huidcellen, bijna een soort roos. Dat is een teken dat je huid te droog is. In een ander geval kan het zijn dat je je panty vaker draagt zonder het te wassen – wie heeft daar überhaupt tijd voor? – waardoor het een mix wordt van dode huidcellen en stof van de kleding die je hebt gedragen op de panty. Aha, dat verklaart een hoop, maar lekker klinkt het in ieder geval niet.

BRON: http://www.vrouwen.nl/view/125889/De+reden+waarom+je+panty+zo+stoffig+is

Wat ik nu niet wist over panty’s dat dit zou komen doordat de huid te droog is. Dit in combinatie met de andere kleding kunnen panty’s stoffig worden.
Dus toch weer iets voor de vrouw die graag dit dragen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM