Daarom is het belangrijk om elke dag een beha te dragen

Welke cupmaat je ook hebt, als vrouw heb je waarschijnlijk al wel eens gevloekt op je bh. De maat die niet helemaal juist is of een beugel die pijn doet, bh’s kunnen soms een echte last zijn. Toch bewijzen verschillende onderzoeken dat het wel degelijk belangrijk is om iedere dag een beha te dragen, hoe klein je borsten ook zijn. Wij lijsten de redenen nog eens even op.

Zwaartekracht
Door een beha te dragen, wordt het borstweefsel minder zwaar belast, waardoor ze minder snel zullen beginnen zakken. Maar dat geldt alleen als je je beha ook regelmatig draagt. Al helpt het niet als je bijvoorbeeld je bh ook ’s nachts doordraagt. Je borsten hebben immers geen last van de zwaartekracht als je in bed ligt.Kleine borsten
Vrouwen met kleine(re) borsten ontkomen eveneens niet aan de cosmetische gevolgen van het niet dragen van een bh. Je ziet ze misschien niet zo snel, maar als je geen bh draagt wanneer je jong bent, zullen je borsten toch meer gaan hangen als je ouder bent. Dan is het uiteraard te laat om er nog iets aan te doen, tenzij dan een chirurgische operatie. Wat dan weer veel geld kost en littekens achterlaat.

Rugpijn
Dit geldt dan weer vooral voor dames met een grote(re) cupmaat. Je rug moet immers het gewicht dat je meedraagt aan de voorkant compenseren, en dat wordt alleen maar erger als je niet de juiste steun voorziet. Vrouwen die grote borsten hebben en geen bh dragen, zullen ook vaker een ongezond postuur aanhouden. Dat komt omdat je als natuurlijke reactie je schouders naar voren rolt.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2526738/2015/11/17/Daarom-is-het-belangrijk-om-elke-dag-een-beha-te-dragen.dhtml

Een beha is niet zomaar een kledingstukje. Het heeft zijn doel wel. Niet alleen omdat het mooi is maar het houd je borsten ook op de juiste plaats. Nu is het wel zo bij iedere activiteit zou men de gepaste beha moeten aankopen, voor sport een sportbeha en dan gewoon voor dagelijks en misschien ook voor op gepaste kleding. Want er zijn vrouwen die hun setjes lingerie afstemmen op hun kleding. Ook een belangrijk punt en waar vrouwen het ook soms moeilijk mee hebben is de juiste maat te nemen. Ook dat is van belang wil je geen last ondervinden van bandjes die pijn doen of gaan snijden.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM