“Ik werd als kind 43.200 keer verkracht”

“Ik werd 43.200 keer verkracht.” Aan het woord is Karla Jacinto. De Mexicaanse was amper 12 toen ze in de klauwen van een loverboy  belandde. “Ik werd dertig keer per dag gedwongen tot seks met vreemde mannen. Ik moest al hun fantasieën vervullen.” Jancinto getuigde over haar gruwelijke lot in een pakkende reportage van CNN. De Mexicaanse sprak ook met Amerikaanse politici en de paus. Ze wil dat er harder wordt opgetreden tegen mensenhandelaars. “Ik blijf hiertegen strijden maar elke dag kan mijn laatste zijn”, beseft ze ten volle het gevaar van haar inzet.

De nu 23-jarige vrouw was 12 toen ze door een mensenhandelaar verleid werd met een lolly, zijn aandacht en een snelle wagen. Het duurde niet lang voor de loverboy haar in de prostitutie duwde. Ze werd van huis ontvoerd en naar een bordeel gebracht in de Mexicaanse stad Guadalajara. “Ik moest er elke dag van tien uur ’s ochtends tot middernacht werken en dat vier jaar lang”, getuigt ze over haar gruwelijke lot aan de nieuwszender CNN. “Sommige mannen lachten me gewoon uit omdat ik aan het wenen was. Ik sloot dan mijn ogen opdat ik niks zou zien of voelen.”

Corrupte politie
Een jaar na haar gedwongen aankomst in het bordeel koesterde ze even hoop. De politie voerde een raid uit en ze zag de verlossing nabij. Maar dat bleek een grote vergissing. De agenten sloten een deal met de eigenaar en verzamelden alle meisjes omdat ze zelf seks wilden. Als ze niet toestemden dan zouden ze naaktfoto’s van de seksslavinnen maken en die naar hun ouders sturen. “Het was gewoon degoutant. Ze wisten dat we minderjarig waren. Er waren meisjes bij van amper tien. Ze huilden en vertelden de agenten dat ze minderjarig waren maar het kon hen niets schelen.”

Kind als chantagemiddel
Jacinto werd regelmatig mishandeld door haar pooiers en ze was amper vijftien toen zwanger raakte van een van hen. Het kind werd een ‘chantagemiddel’ in zijn handen. In 2008 kwam er een einde aan haar bestaan als seksslavin. Na haar bevrijding uit de hel werd Jacinto opgevangen door een organisatie die opkomt voor de strijd tegen mensenhandel. Intussen heeft ze over de gruwelijke praktijken een onderhoud gehad met paus Franciscus en heeft ze haar verhaal gedaan in het Amerikaanse Congres. Ze zei er dat haar identiteit gereduceerd was tot dat van een “seksobject” en ze vroeg de Amerikaanse politici om extra maatregelen te treffen in de strijd tegen mensenhandel. “Ik werd gedwongen om alle mogelijke fantasieën van mannen te vervullen en dat meer dan 40.000 keer”, zette Jacinto haar vraag om meer daadkracht van de politici bij. Volgens haar waren heel wat klanten, buitenlanders die speciaal naar Guadalajara afgereisd waren om er seks te hebben met minderjarigen zoals zij.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2521373/2015/11/12/Ik-werd-als-kind-43-200-keer-verkracht.dhtml

Als kind wil je een gelukkig leven, maar spijtig beland je in verkeerde handen. Juist doordat moet je gehoorzamen en krijg je een leven dat een hel wordt. Als je dan nog merkt dat instanties ook met je gaan spelen dan krijg je van alles en iedereen een angst.
Aan jonge mensen wil ik gewoon de boodschap meegeven kijk uit voor loverboys. Het kan allemaal mooi zijn wat ze in het begin zeggen maar eens in hun macht ben je een speelbal.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM