1 OP 200 MOEDERS WERD ZWANGER ZONDER SEKS TE HEBBEN

1 op 200 moeders werd zwanger zonder seks te hebben

Zouden er dan echt vrouwen bestaan die zichzelf kunnen bevruchten? Ziet de mensheid dan eindelijk in dat we mannen eigenlijk helemaal niet nodig hebben? Kun je écht zwanger worden zonder seks. Volgens één op de 200 vrouwen wel.Dit is bij voorbaat al een raar verhaal. Dat kunnen we gerust stellen. Want: HOE kun je zwanger worden zonder kunstjes met een pielemuis te hebben gedaan. En toch zijn er verschillende vrouwen die beweren een kind uitgepoept te hebben zonder ooit seks te hebben gehad. Volgens één op de 200 is dit hen overkomen meldt Independent.co.uk.

Afbeeldingsresultaat voor zwanger zonder seks

Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van 1995 tot 2009 waar 7870 vrouwen in de leeftijd 15-28 jaar aan deelnamen. 45 (0,5%) deelnemers beweerden minimaal één nakomeling te hebben geworpen door een maagdelijke zwangerschap. Wat betekent: zonder seks of speciale technieken die vrouwen kunnen bezwangeren.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de dames, die beweren zwanger te zijn geworden zonder geslachtgemeenschap te hebben gehad, veel gemeenschappelijke kenmerken hebben. Zo hadden veel een kuisheidsbelofte gedaan, waarbij je belooft geen seks te hebben voor het huwelijk. 15% van de ‘maagdelijke moeders’ zegt zo’n belofte te hebben getekend. Dit vinden wij verdacht.

Zou het dan allemaal lulkoek zijn? Misschien heeft één op de 200 moeders ‘geheugenverlies’ in plaats van dat ze een bijzondere gave hebben waarbij ze zichzelf kunnen bevruchten. Wetenschappelijk bewijs is er niet, de ontwikkelingen in dit onderzoeken lopen namelijk erg moeizaam.

Afbeeldingsresultaat voor zwanger zonder seks

BRON: http://www.ze.nl/p/160938/1_op_200_moeders_werd_zwanger_zonder_seks_te_hebben
Stof tot nadenken en elkaar mening te geven. Kan het kan het niet ik kan er geen antwoord op geven. Ooit heb ik het al eens gelezen dat een vrouw zwanger was geraakt, zonder dat ze maar een dag of nacht met een man heeft doorgebracht. Ook had ze nooit gehoord van andere dingen om zwanger te worden. Nu zoals ik ben ben ik even gaan zoeken natuurlijk en kwam ik deze interessante tekst tegen. 
————————————————————————————————————————————-

Instructies voor de Zelf Inseminatie Methode
Zelfinsemineren betekent zelf zaad inbrengen in de vagina zonder dat er sprake is van gemeenschap. Het zaad wordt daarbij niet in de baarmoeder gebracht en kan daarom gewoon in de thuissituatie worden gedaan. Hier treft u technische instructies aan hoe u dit het beste kunt uitvoeren. Bij voorkeur kunt u dit inbouwen tijdens het vrijen.

De kans dat, bij een normale eisprong en zaad, met deze methode bevruchting plaatsvindt, is 10% per maand. De zwangerschapskans via gemeenschap is ongeveer 15% per maand. Deze kansen zijn onder andere afhankelijk van de leeftijd. Als er binnen een jaar geen bevruchting heeft plaatsgevonden kan nadere diagnostiek volgen. Bespreek dit met de huisarts.

De instructies zijn gericht op de vrouw omdat zij de meeste handelingen zal uitvoeren, maar zijn uiteraard ook bedoeld voor de partner.

  1.  Voorbereiding op inseminatie

Menstruatiecyclus:

Voordat u sperma (geproduceerde vloeistof met de zaadcellen) gaat inbrengen (inseminatie) is het belangrijk om na te gaan hoe uw cyclus verloopt om het juiste moment van uw vruchtbare periode te kunnen bepalen. Tijdens uw cyclus vindt de eisprong of ovulatie plaats, het moment dat een eitje van de eierstok, via de eileiders in de baarmoeder komt. Eenmaal losgelaten leeft het ei tot 24 uur daarna. Een zaadcel bevrucht een eicel aan het einde van de eileider.  Een zaadcel leeft gemiddeld 2 a 3 dagen in het lichaam van de vrouw. Het zaad heeft ook tijd nodig om naar de eileiders te ‘zwemmen’. Voor u betekent dit, dat inseminatie slechts een paar dagen in een maand kan leiden tot bevruchting.

Regelmatige cyclus:

Met menstruatiecyclus wordt bedoeld het aantal dagen geteld vanaf de eerste dag van de menstruatie tot de eerste dag dat u opnieuw uw menstruatie krijgt. Indien dit aantal dagen altijd hetzelfde is heeft u een regelmatige cyclus. Hoelang uw cyclus ook is, de eisprong vindt bijna altijd plaats veertien dagenvóór het begin van de volgende menstruatie. Bijvoorbeeld bij een regelmatige cyclus van 28 dagen, dan vindt de eisprong plaats rond de 14e dag. Voor een regelmatige cyclus van bijvoorbeeld 32  dagen vindt de eisprong  plaats rond de 18e dag.

Onregelmatige cyclus:

Indien het aantal dagen van uw cyclus van maand tot maand meerdere dagen verschilt dan heeft u een onregelmatige cyclus. Dat is niet abnormaal, voor de kans op zwangerschap maakt dat niet uit. U kunt uw eisprong dan met onderstaande methode bepalen.

De temperatuurmethode:

Indien de lengte van uw cyclus van maand tot maand verschillend is, dan kunt u met de temperatuurmethode registreren wanneer uw eisprong heeft plaatsgevonden.

Na de eisprong stijgt de temperatuur ongeveer een 0.5 º Celcius en blijft dan op die hoogte tot het eind van de cyclus. Op de Basale-Temperatuurlijst kunt u iedere dag uw temperatuur registreren. U meet iedere ochtend rectaal (via de anus), voordat u opstaat, steeds op dezelfde tijd en op een nuchtere maag uw temperatuur. U noteert de temperatuur met een zwarte stip op de lijn van het betreffende hokje. De dagen dat u menstrueert, noteert u met een kruisje op de onderste regel. U begint tenminste twee maanden voordat u gaat insemineren met het nauwgezet invullen van de Basale-Temperatuurlijst. De ingevulde lijst kunt u met uw behandelaar bespreken. Pas dan kan ongeveer het moment van ovulatie worden vastgesteld. Insemineren op het moment van de temperatuurstijging zelf is altijd achteraf en daarom te laat.

De urine thuis-test methode (LH-test):

De eisprong wordt voorafgegaan door een piek in het Luteiniserend Hormoon (LH). Met de zogenaamde urine ovulatietest (LH-test), welke bij de drogist te koop is, kunt u het tijdstip van uw eisprong met redelijke zekerheid bepalen. Indien u een min of meer regelmatige cyclus heeft begint u met testen drie dagen voor de te verwachten ovulatie. De eerste dag dat de test positief is insemineert u ’s avonds eenmaal en de volgende ochtend eenmaal. Bijvoorbeeld bij een cyclus van 28 dagen wordt de ovulatie verwacht op de 14e dag gerekend vanaf de eerste dag dat u menstrueert. U begint dan met testen op de 11e dag.

  1. Het insemineren

Voorbereiding:

Idealiter begint u 3 dagen voor de te verwachte eisprong met het insemineren en u gaat door tot en met 1 dag na de te verwachte eisprong. U insemineert om de dag. Voor een regelmatige cyclus van bijvoorbeeld 28 dagen, insemineert u op de volgende dagen: de 11e dag, de 13e dag en de 15e dag.  U insemineert dus drie keer per cyclus.

Indien u een onregelmatige cyclus heeft dan bespreekt u met uw behandelaar de dagen waarop u insemineert en de frequentie.

Materiaal:

Het materiaal dat u gebruikt voor het opvangen (potje met deksel) en insemineren (spuitje van 2 of 5 cc) van sperma moet schoon en droog zijn. Schoonmaken doet u het beste met eerst heet water dan met koud water naspoelen en dan aan de lucht laten drogen. Voor het spuitje kunt u het beste iedere keer een nieuwe gebruiken. Potje en spuitje in ieder geval niet met zeep schoonmaken, want zeep heeft een schadelijke werking op het sperma.

Uw partner produceert zijn sperma rechtstreeks in het schone potje. Hij mag geen condoom gebruiken aangezien dit een schadelijke werking op het sperma heeft. U laat het sperma ongeveer 20 minuten bij kamertemperatuur staan (niet in de zon). Daarna zwenkt u het potje voorzichtig waardoor het sperma er een beetje waterig gaat uitzien; het is nu klaar voor inseminatie.

De methode:

Voor het inbrengen van het ejaculaatsperma gebruikt u een klein injectiespuitje zonder naald (2  of 5 cc). U zuigt met het spuitje het sperma uit het potje op. U gaat nu in een gemakkelijke houding liggen met een kussen onder uw heupen, zodat uw bekkenbodem iets omhoog komt. U brengt het spuitje in de vagina en spuit het met een redelijke druk leeg. Het zaad baant zich vanzelf een weg naar de baarmoeder en eileiders.

Blijf na het insemineren 5 a 10 minuten liggen. Bij het opstaan, zal een deel van het sperma weer uit de vagina lopen. Dat is heel normaal en gebeurt ook bij gemeenschap.

BRON: http://www.seksueledisfuncties.nl/oefeningen/Zelfinseminatie.html

Nu is het ook zo dat er ook geruchten gaan van vrouwen die zwanger zijn geworden door God of een geest. Men kan zeker seksuele behoeftes uitoefenen ’s nachts met een geest waar ik al over geschreven heb, maar of men er nu zwanger van kan worden vind ik ver gezocht. Net als deze tekst zwanger worden zonder een man. Natuurlijk als je de tweede tekst erbij neemt zou de vrouw wel op een manier haar zelf ingesmeerd kunnen hebben. En dan hoeft er geen man aan te pas komen natuurlijk. 

Dus misschien toch leuk om ook jullie mening hierop te geven en zo tot helderheid te komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Personal Plus Training

Personal training op locatie

Redheadrebel

Take the bull by the horns

The Desires of Living

De verlangens in je leven

Zebrazonderstrepen

Mamablog Zebrazonderstrepen - Alles over mini's en voor mama's, want achter iedere mini staat een sterke mama

Femke's dagboek

Een kijk op dagelijkse beslommeringen

Sil at Sea

-IETS MET MAANLICHT & ZEEZICHT-

Carpe Diem

Gewoon het leven dus...

MichielZiet.com

Dagelijkse dingen die soms meer bijzonder zijn dan je denkt

Elyzenn

Notes by Anne

Aquarius

Een klasse WordPress.com site

Groeten uit #Tienen

𝐝𝐚𝐚𝐫 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐢𝐬 𝐨𝐦 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐧𝐞𝐞𝐦 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐨𝐩 𝐝𝐞ze S𝐢𝐭𝐞 🗣

Lief Huis

Over veilig thuis zijn

Mieke Van Looy's

One Shot of Wonderness a Day

Neverendingnotes

Niksjes, Nutjes, Notities & Nieuwsgierigheden

'T is Maan

haken, breien, tuinieren, hardlopen en meer!

VanGodenEnMensen

(Nieuws) Over religie en filosofie door Paul Delfgaauw

Bewegen en nog veel meer

Bewegen kan altijd en overal

Vier elk klavertje

Omdat je leven het vieren waard is.

The Victoria Tales

"We are not interested in the possibilities of defeat. They do not exist." - Queen Victoria

ECLECT

Humanistisch Eclectisch Religieus

heyesther

create your own health and happiness

MichielZiet

Dagelijkse dingen die soms bijzonderder lijken dan je denkt.

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Hurricane Willem nu je hier bent. Welcome to the blog of Discobar Bizar, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Hurricane Willem whilst you are here!

CountingCatbirds

Juju & Journaling

Wimmeke

A grandmother is a little bit parent, a little bit teacher, and always a best friend.

Coaching De Lotus - kinder-en gezinscoaching

Vind hier het antwoord op je vragen....

Mandy van Ewijk

moeder baby ontwikkelingen & nog meer

Leven met Chronische Lyme en Co-infectie

Een ziekte die je vaak niet van de buitenkant ziet.

De tijd van uw keuzes

In uw hersenen zit een systeem, een stemmetje in uw hoofd en een tijdsbalk.

Liestoire

|| Lies Tanghe ||

Feelings With Music

A diary combined with lyrics

KoningsKrabbels | Weblog van Sandra de Koning - van de Pol

Lief, Leuk, Lachen, Leven, Lessen, Lezen, Luisteren, Langdradig, Lastig, Lanterfanten, Lef, Loslaten & Later...

GezondheidsCentrum-HealthCentre Ludwig Tummers

Full Service Para-medisch & para-psychotherapeutisch GezondheidsCentrum

Helen met Engelen

Healer. medium, auteur, kunst met een boodschap, spiritueel genezen, alternatieve geneeskunde, gezonde voedings adviezen, ziekte van Lyme begeleiding, tweelingzielen

%d bloggers liken dit: