Vangst van de dag: borsten als decoratie

Wie wil er nu nog kerstballen als er zoiets bestaat als “kerstborsten”? De Deense designer en illustrator Mie Frey ontwierp 6 verschillende setjes papieren borsten om als decoratie op te hangen, voor alle vrouwen en mannen die van (hun) borsten houden.

Mie Frey Damgaard woont in Kopenhagen en werkt als illustrator en auteur van kinderboeken. Daarnaast heeft ze haar eigen creatieve projecten, waarvoor ze zich laat inspireren door haar omgeving om originele dingen te ontwerpen.Ook voor het ontwerp van deze 6 sets papieren “decoratieborsten” liet Mie zich inspireren door haar omgeving, en het debat in Denemarken over borstvoeding in het openbaar. Ze vindt de vraag of dit gepast is nogal vreemd, terwijl advertenties voor goedkope borstimplantaten overal mooie borsten laten zien, schrijft ze op haar website.

Voor alle mannelijke en vrouwelijke borstenliefhebbers maakte ze deze sets van unieke borsten. “Waarom je kerstboom niet versieren met borsten? We praten er toch de hele tijd over!”, schrijft ze. Wie haar wil bijtreden kan de sets bestellen via de webshop van Mie Frey. Eén paar papieren kost 4,69 euro, en je vindt de borsten in allerlei vormen en maten.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2513911/2015/11/05/Vangst-van-de-dag-borsten-als-decoratie.dhtml
Het mag ook wel eens leuk zijn het hoeft niet altijd over borstkanker gaan of lingerie of de borsten van een vrouw. Maar neem ze eens als decoratie, en misschien met een beetje fantasie kan je er nog iets meer van maken. Om in de boom te hangen. Dus versier je boom eens met zoiets dan met een traditionele kerstballen.
AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM