GEHEIME LIEFDE: VERLIEFDE WORDEN OP DE BROER VAN JE VRIEND

‘Ik werd verliefd op de broer van mijn vriend’

Als je vriend er lekker uitziet, is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd als zijn broer er ook goed uitziet. Dat zit nou eenmaal in de genen. Maar wat nou als je zijn broer leuker vindt dan je eigen lover? Het overkwam Marissa.“Op een feestje van een vriendin leerde ik mijn vriend kennen”, begint Marissa (23) haar verhaal. “Ik kende bijna niemand op het feestje, maar hij begon een praatje met me. We hebben bijna de hele avond gekletst en ik voelde meteen een klik.” Aan het eind van het feestje wisselden de twee nummers uit en al snel waren ze een koppel. “Ik vond hem ontzettend leuk! Hij was grappig, lief en ik voelde me tot hem aangetrokken. Echt vlinders voelde ik niet, maar ik vond verliefdheid toen nogal overrated.”

Daar kwam voor Marissa verandering in toen ze kennis maakte met de broer van haar vriend, Jim. “Mijn vriend woonde nog thuis, dus ik kende mijn schoonouders al vrij goed. De vriend van mijn broer leerde ik pas kennen toen we vijf maanden samen waren. Het was er niet eerder van gekomen omdat hij stage liep in het buitenland. Maar toen ik hem zag, wist ik niet waar ik moest kijken. Wat zag hij er goed uit! Die avond werd er veel gepraat over Jim z’n stage. Zelf had ik niet echt de gelegenheid om met hem te praten, maar ik vond hem vanaf minuut één intrigerend.”

Verliefd
De volgende dag kon Marissa Jim niet uit haar hoofd krijgen. “Ik dacht de hele dag aan hem. Ik hoopte dat het bij die ene dag zou blijven, maar ook de rest van de week spookte hij rond in mijn gedachten.” Twee weken later zag Marissa hem weer tijdens een etentje met haar schoonouders en vriend. Nu kwam ze wel in de gelegenheid om een praatje te maken met zijn broer. “Hij bleek niet alleen superknap te zijn, maar hij was ook nog eens heel erg aardig. Hij wist precies wie hij was en wat hij in zijn leven wilde bereiken. Hij was veel serieuzer dan mijn vriend die drukker was met feesten dan zich drukmaken over zijn toekomst.” Aan het eind van de avond was Marissa erg in de war. “Ik merkte dat ik verliefd aan het worden was op de verkeerde broer. Zeker toen Jim tegen mijn vriend zei dat ‘hij een geweldige meid aan de haak had geslagen’, werden mijn knieën wee.”

Hoe vaker Marissa Jim zag, des te meer gevoelens ze voor hem kreeg. “Gelukkig ben ik altijd een vrij nuchter persoon geweest en merkte niemand iets van mijn verliefdheid. Natuurlijk probeerde ik het ook te verbergen, ik schaamde me er immers voor!” Maar ondanks de schaamte, kon ze Jim niet loslaten. “Via mijn vriend probeerde ik hem wat beter te leren kennen door vragen over hem te stellen uit ‘interesse voor zijn familie’. Maar ook als we seks hadden, stelde ik me voor dat het met Jim was en vroeg ik me af hoe hij in bed zou zijn.”

Schuldgevoel
“Ik vond het echt niet oké dat ik deze gevoelens had en heb mezelf ook nooit toegestaan om er iets mee te doen. Bovendien hield ik echt van mijn vriend en was hij mijn beste maatje. Ik wilde hem niet kwijtraken of pijn doen. Daarnaast wist ik ook dat ik nooit iets zou kunnen beginnen met Jim. Zoiets kun je gewoon niet maken. Ik denk ook niet dat Jim zijn broer zoiets aan zou doen.” Toch fantaseerde Marissa regelmatig over het hebben van een relatie met Jim. “Ik vond mezelf echt vreselijk. Ik had het gevoel dat ik vreemdging terwijl ik toch niet vreemdging. Ik wilde ook echt samenblijven met mijn vriend en ik voelde me zo ontzettend schuldig tegenover hem.”

Gelukkig werden Marissa’s gevoelens na een paar maanden minder toen Jim een relatie kreeg. “In eerste instantie vond ik het helemaal niet leuk, maar het zorgde er wel voor dat mijn verliefdheid overging. Toen ik zijn vriendin ontmoette, vervloog het gevoel helemaal. Ze was zo’n ander meisje dan ik. Hierdoor wist ik zeker dat ik niet bij hem zou passen.” Inmiddels is het een half jaar geleden dat Jim een relatie kreeg en gek genoeg is Marissa gelukkiger met haar vriend dan ooit. “Ik heb mijn crush voor Jim los kunnen laten en hierdoor voelde ik veel meer rust waardoor ik me veel meer kon concentreren op mijn eigen relatie. Mijn vriend weet niets over de gevoelens die ik voor zijn broer had. Ik ben nu zo gelukkig met hem, dat ik ook niet inzie waarom ik het hem zou vertellen.”

Zo een geheime liefde hoor je vaak zelfs ook tussen zussen. Alleen zit hier een gevaar in. Onlangs was het nog op tv. Dan is het ook hoe ga je ermee om of laat je het geheel uitdoven. Toen in het programma woonde de broer nog in bij het koppel dat het helemaal erger maakte. Want ze zijn ook gepakt in het bed van het koppel, door de man van de vrouw. Maar goed nogmaals men hoort dit wel vaker dat er een geheime liefde ontstaat tussen familieleden.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Hartelijke Hot Hulk

Hartelijke Hot Hulk is H H H

Kitty Wu Cares

Yes I care, someone has to!

Spiritualiteit

Voor een nieuwe tijd

Debbythechocoholic

FOOD⎢YOGA⎢ LIFE

YogaDagboek

Yoga • Voeding • Lifestyle

HARME BLOGT

marginale blogs van een 70 jarige

Phuro! Be inspired! BLOG

Van inspiratie tot transformatie

Dirk Pieters

schrijver, boeddhist, yogi / writer, buddhist, yogi

Healthy & Travel T(r)ips

Blog van een Gezondheids - & Reisfreak

Wish Me Avril

| Healthy Happy Lifestyle Blog

struikuiltje

Persoonlijk blog

BeeJoie

je reinste Reflecties

She writes about it

'' Every seed must rise through dirt to enjoy the sunshine. '' - Matshona Dhliwayo

Spiritualiteit

Voor een Nieuwe Tijd

Domynikha Schrijft

Mijn verhalen, Gedichten en Hersenspinsels

Dagboek van een leerkracht

Passie voor schrijven. Kleuterjuf. Positief denken

VKoN Solidariteit met Slachtoffer van Narcist(e)

"Goed leven is de beste wraak tegen narcisme en voor transformatie."

Marianne's Life

ZOMAAR EEN BLOG MET VAN ALLES

GEDICHTEN & HANWERKEN & RECEPTEN & VIDEO’S

Mooie onderwerpen : GEDICHTEN van VEERTJE op een plaatje & HANWERKEN & RECEPTEN de moeiten waard om uit te proberen

Onderweg na kanker

over omgaan met kanker en hoe het in al die grote kleine dingen sporen vraagt

B E Y O U L I E

Be true to who you are

Personal Plus Training

Personal training op locatie

REDHEADREBEL

Take the bull by the horns

The Desires of Living

De verlangens in je leven

Zebrazonderstrepen

Mamablog Zebrazonderstrepen - Alles over mini's en voor mama's, want achter iedere mini staat een sterke mama

Femke's dagboek

Een kijk op dagelijkse beslommeringen

Sil at Sea

-IETS MET MAANLICHT & ZEEZICHT-

Kanker en dan .....

Het leven gaat verder

MichielZiet.com

Dagelijkse dingen die soms meer bijzonder zijn dan je denkt

Elyzenn

tussen Focus en Flow

Aquarius

Een klasse WordPress.com site

%d bloggers liken dit: