GEHEIME LIEFDE: VERLIEFDE WORDEN OP DE BROER VAN JE VRIEND

‘Ik werd verliefd op de broer van mijn vriend’

Als je vriend er lekker uitziet, is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd als zijn broer er ook goed uitziet. Dat zit nou eenmaal in de genen. Maar wat nou als je zijn broer leuker vindt dan je eigen lover? Het overkwam Marissa.“Op een feestje van een vriendin leerde ik mijn vriend kennen”, begint Marissa (23) haar verhaal. “Ik kende bijna niemand op het feestje, maar hij begon een praatje met me. We hebben bijna de hele avond gekletst en ik voelde meteen een klik.” Aan het eind van het feestje wisselden de twee nummers uit en al snel waren ze een koppel. “Ik vond hem ontzettend leuk! Hij was grappig, lief en ik voelde me tot hem aangetrokken. Echt vlinders voelde ik niet, maar ik vond verliefdheid toen nogal overrated.”

Daar kwam voor Marissa verandering in toen ze kennis maakte met de broer van haar vriend, Jim. “Mijn vriend woonde nog thuis, dus ik kende mijn schoonouders al vrij goed. De vriend van mijn broer leerde ik pas kennen toen we vijf maanden samen waren. Het was er niet eerder van gekomen omdat hij stage liep in het buitenland. Maar toen ik hem zag, wist ik niet waar ik moest kijken. Wat zag hij er goed uit! Die avond werd er veel gepraat over Jim z’n stage. Zelf had ik niet echt de gelegenheid om met hem te praten, maar ik vond hem vanaf minuut één intrigerend.”

Verliefd
De volgende dag kon Marissa Jim niet uit haar hoofd krijgen. “Ik dacht de hele dag aan hem. Ik hoopte dat het bij die ene dag zou blijven, maar ook de rest van de week spookte hij rond in mijn gedachten.” Twee weken later zag Marissa hem weer tijdens een etentje met haar schoonouders en vriend. Nu kwam ze wel in de gelegenheid om een praatje te maken met zijn broer. “Hij bleek niet alleen superknap te zijn, maar hij was ook nog eens heel erg aardig. Hij wist precies wie hij was en wat hij in zijn leven wilde bereiken. Hij was veel serieuzer dan mijn vriend die drukker was met feesten dan zich drukmaken over zijn toekomst.” Aan het eind van de avond was Marissa erg in de war. “Ik merkte dat ik verliefd aan het worden was op de verkeerde broer. Zeker toen Jim tegen mijn vriend zei dat ‘hij een geweldige meid aan de haak had geslagen’, werden mijn knieën wee.”

Hoe vaker Marissa Jim zag, des te meer gevoelens ze voor hem kreeg. “Gelukkig ben ik altijd een vrij nuchter persoon geweest en merkte niemand iets van mijn verliefdheid. Natuurlijk probeerde ik het ook te verbergen, ik schaamde me er immers voor!” Maar ondanks de schaamte, kon ze Jim niet loslaten. “Via mijn vriend probeerde ik hem wat beter te leren kennen door vragen over hem te stellen uit ‘interesse voor zijn familie’. Maar ook als we seks hadden, stelde ik me voor dat het met Jim was en vroeg ik me af hoe hij in bed zou zijn.”

Schuldgevoel
“Ik vond het echt niet oké dat ik deze gevoelens had en heb mezelf ook nooit toegestaan om er iets mee te doen. Bovendien hield ik echt van mijn vriend en was hij mijn beste maatje. Ik wilde hem niet kwijtraken of pijn doen. Daarnaast wist ik ook dat ik nooit iets zou kunnen beginnen met Jim. Zoiets kun je gewoon niet maken. Ik denk ook niet dat Jim zijn broer zoiets aan zou doen.” Toch fantaseerde Marissa regelmatig over het hebben van een relatie met Jim. “Ik vond mezelf echt vreselijk. Ik had het gevoel dat ik vreemdging terwijl ik toch niet vreemdging. Ik wilde ook echt samenblijven met mijn vriend en ik voelde me zo ontzettend schuldig tegenover hem.”

Gelukkig werden Marissa’s gevoelens na een paar maanden minder toen Jim een relatie kreeg. “In eerste instantie vond ik het helemaal niet leuk, maar het zorgde er wel voor dat mijn verliefdheid overging. Toen ik zijn vriendin ontmoette, vervloog het gevoel helemaal. Ze was zo’n ander meisje dan ik. Hierdoor wist ik zeker dat ik niet bij hem zou passen.” Inmiddels is het een half jaar geleden dat Jim een relatie kreeg en gek genoeg is Marissa gelukkiger met haar vriend dan ooit. “Ik heb mijn crush voor Jim los kunnen laten en hierdoor voelde ik veel meer rust waardoor ik me veel meer kon concentreren op mijn eigen relatie. Mijn vriend weet niets over de gevoelens die ik voor zijn broer had. Ik ben nu zo gelukkig met hem, dat ik ook niet inzie waarom ik het hem zou vertellen.”

Zo een geheime liefde hoor je vaak zelfs ook tussen zussen. Alleen zit hier een gevaar in. Onlangs was het nog op tv. Dan is het ook hoe ga je ermee om of laat je het geheel uitdoven. Toen in het programma woonde de broer nog in bij het koppel dat het helemaal erger maakte. Want ze zijn ook gepakt in het bed van het koppel, door de man van de vrouw. Maar goed nogmaals men hoort dit wel vaker dat er een geheime liefde ontstaat tussen familieleden.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Sil at Sea

-IETS MET MAANLICHT & ZEEZICHT-

Carpe Diem

Gewoon het leven dus...

MichielZiet.com

Dagelijkse dingen die soms meer bijzonder zijn dan je denkt

Elyzenn

Musings of a messy minded note-nerd

Aquarius

Een klasse WordPress.com site

Groeten uit #Tienen

𝐝𝐚𝐚𝐫 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐢𝐬 𝐨𝐦 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐧𝐞𝐞𝐦 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐨𝐩 𝐝𝐞ze S𝐢𝐭𝐞 🗣

Lief Huis

Over veilig thuis zijn

Mieke Van Looy's

One Shot of Wonderness a Day

Neverendingnotes

Niksjes, Nutjes, Notities & Nieuwsgierigheden

'T is Maan

haken, breien, tuinieren, hardlopen en meer!

VanGodenEnMensen

(Nieuws) Over religie en filosofie door Paul Delfgaauw

Bewegen en nog veel meer

Bewegen kan altijd en overal

Vier elk klavertje

Omdat je leven het vieren waard is.

The Victoria Tales

"We are not interested in the possibilities of defeat. They do not exist." - Queen Victoria

ECLECT

Humanistisch Eclectisch Religieus

heyesther

create your own health and happiness

MichielZiet

Dagelijkse dingen die soms bijzonderder lijken dan je denkt.

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Hurricane Willem nu je hier bent. Welcome to the blog of Discobar Bizar, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Hurricane Willem whilst you are here!

CountingCatbirds

Juju & Journaling

Soms vrolijk, soms verdrietig, soms groot, en dan weer nietig.

Scheiden doet lijden: herstel na narcistisch misbruik en afkicken van de daarop opgelopen relatieverslaving. Het terugvinden van mezelf is nu mijn prioriteit. Benieuwd of het leven echt begint na je veertigste ...

Wimmeke

A grandmother is a little bit parent, a little bit teacher, and always a best friend.

Coaching De Lotus - kinder-en gezinscoaching

Vind hier het antwoord op je vragen....

Mandy van Ewijk

moeder baby ontwikkelingen & nog meer

Leven met Chronische Lyme en Co-infectie

Een ziekte die je vaak niet van de buitenkant ziet.

De tijd van uw keuzes

In uw hersenen zit een systeem, een stemmetje in uw hoofd en een tijdsbalk.

Liestoire

|| Lies Tanghe ||

Feelings With Music

A diary combined with lyrics

KoningsKrabbels | Weblog van Sandra de Koning - van de Pol

Lief, Leuk, Lachen, Leven, Lessen, Lezen, Luisteren, Langdradig, Lastig, Lanterfanten, Lef, Loslaten & Later...

GezondheidsCentrum-HealthCentre Ludwig Tummers

Full Service Para-medisch & para-psychotherapeutisch GezondheidsCentrum

Make Love not War

Healer. medium, auteur, kunst met een boodschap, spiritueel genezen, alternatieve geneeskunde, gezonde voedings adviezen, ziekte van Lyme begeleiding, tweelingzielen

Sattva Chandra

Bewustzijn,spiritueel,New Paradigm MDT, Hypnose,Hspers

Grensgevallen

Een grens is een wens

%d bloggers liken dit: