Dit meisje ondergaat ongelooflijke make-up transformatie

© Instagram makeupbydreigh.

Wat make-up voor iemand kan betekenen, zagen we een tijdje geleden in de Instagram-foto van de 20-jarige Amerikaanse studente Ashley Van Pevenage. Ze postte een foto van zichzelf met en zonder make-up, en of het verschil groot is. Helaas kreeg ze ook heel wat negatieve reacties op deze moedige foto, en dus besloot ze te reageren in een video.

Enkele mannen opperden zelfs dat ze vrouwen op een eerste date vanaf nu altijd moeten meenemen naar een zwembad, om te weten te komen hoe ze er in het “echt” uitzien. In de onderstaande video legt Ashely van Pevenage uit hoe zij deze hele hetze heeft meegemaakt. Haar boodschap is in ieder geval klaar en duidelijk: “Iedereen is mooi, zowel van binnen als van buiten.”

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/799/Cosmetica/article/detail/2484736/2015/10/09/Dit-meisje-ondergaat-ongelooflijke-make-up-transformatie.dhtml

Via de link kan je ook een filmpje bekijken. Nu ik blijf er aandacht aan geven als jonge meisje en vrouwen veel make-up dragen. Het is niet altijd goed voor de huid, en in wijze van leg je een masker op dat op een moment van de dag avond toch eraf moet en dan komt de ware naar boven. Soms je durven zien zoals je bent dat geeft meer zelfvertrouwen dan dat je met heel veel make-up buitenhuis gaat. Het kan mooi zijn als het niet overdreven is, maar weet ook als je hard opmaakt dat er naar je gezien wordt. En zoals hier ook al geschreven staat in de laatste zin en toch door heel wat mensen vergeten wordt, iedereen is mooi zowel van binnen als van buiten. Want schoonheid komt vanuit de binnenkant van een persoon. Er kan voor mij het prachtigste mooiste meisje of vrouw staan als we beginnen te praten kan het bij mij al snel een lelijk eendje worden. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM