Zo mooi! Tijdens dit gevecht staat de echte winnaar buiten de ring

 
Cena zet de kleine Kiara terecht in de bloemetjes © videostill.

Het gevecht tussen John Cena en Seth Rollins, twee supersterren van de showworstelfederatie WWE, is er meestal eentje van uitersten. Dit keer kende hun verbeten strijd echter een onverwachte winnaar die voor een keer niet in de ring stond maar erbuiten. Dat maakte de kamp uniek en des te mooier.

“We hebben een bijzonder vechtertje in huis”, vertelde Cena, die vergezeld was door Sting, aan het publiek. “Ze is zeven jaar oud en heeft een hevige strijd geleverd”, klonk het. “Ik kan jullie met veel trots melden dat ze het gevecht heeft gewonnen.” En de zaal ontplofte. Kippenvel.

Het meisje waarover de vijftienvoudige wereldkampioen sprak, was Kiara Grindrod. Het zevenjarige dappere vechtertje overwon hersenkanker. Cena noemde haar een inspiratie voor de sporters in de ring en voor iedereen daarbuiten. Cena en Sting stapten uit de ring om hulde te brengen aan de echte winnares van de avond.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/9091/Time-out/article/detail/2472134/2015/09/29/Zo-mooi-Tijdens-dit-gevecht-staat-de-echte-winnaar-buiten-de-ring.dhtml

Hier krijg je toch tranen van in de ogen. En dan zie je maar weer eens hoe sterk je ook bent hoeveel overwinningen je ook op je naam hebt staan het is een mens met een hart. Dat hart toont hij nu hier om dat kleine meisje de grootste vechter te noemen. Zo is het ook.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM