Ook jij hebt waarschijnlijk een dubbelganger

© thinkstock.

Het feit dat er ergens ter wereld iemand rondloopt die als twee druppels water op jou lijkt, is een gegeven dat de meesten onder ons intrigeert. Wetenschappers zetten echter een domper op die vreugde. Het feit dat we ergens ter wereld een dubbelganger hebben rondlopen is niet zozeer een heerlijk toeval, maar eerder een wiskundige realiteit.

Michael Sheehan, assistent professor neurobiologie en gedrag aan de Cornell universiteit vertelde in een interview met LiveScience dat hoewel er een groot aantal esthetische variabelen bestaat die onze genetische opmaak bepaalt, er toch maar een eindig aantal mogelijke variëteiten is.

“Er bestaat maar zoveel genetische diversiteit”, aldus Sheehan. “Beschouw het als een pak kaarten: je kan het maar zoveel keer schudden voor je weer eens dezelfde kaart toebedeeld krijgt. Daarom is het dus meer dan waarschijnlijk dat velen onder ons ergens ter wereld een dubbelganger rondlopen hebben.”

Ergens ter wereld lijkt dus iemand heel erg op jou. Maar de kans dat je die persoon ook tegenkomt, is dan wel weer heel klein.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/9/Gezondheid/article/detail/2450450/2015/09/09/Ook-jij-hebt-waarschijnlijk-een-dubbelganger.dhtml

Dit wil ik eigenlijk niet wetenschappelijk beschrijven maar even spiritueel. Je zal misschien ook al eens gehoord hebben van je vrienden he ik heb je daar gezien maar je was er niet. Tot zelfs dat je vrienden je naam roepen naar die persoon maar dan zien dat het iemand anders is. We hebben een dubbelganger ergens ter wereld waar en hoe dat komt is voor ons allemaal een vraagteken. Het heeft niets te maken met een tweeling dat iets helemaal anders is, of dat je moeder vader juist daar ook een seksuele daad gedaan heeft. Nee ook dat is onmogelijk. Wat spiritueel men erover zegt is; dat men op het zelfde moment ergens in de vrouw haar buik ontwikkeld wordt en op het zelfde moment geboren wordt. En dat er een connectie is tussen heel wat energieën. Dat maakt dat de persoon in alles overeenstemt en dan voornamelijk lichaamsbouw en uiterlijk. 
Nu als je het eens intikt in google kan je zelfs opzoek gaan naar je dubbelganger. Is dat nodig nee, maar er zijn er altijd die zich ermee bezighouden en het toch willen weten. 
Nu voor deze die echt bezeten zijn kunnen het via deze link eens proberen http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/zo-vind-je-jouw-eigen-dubbelganger

Toch mensen laat het de persoon in kwestie zijn en kom je hem toevallig tegen toeval bestaat niet dan zal het ook een teken zijn. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM