Slechte dag? Hier krijg je de knuffel die je nodig hebt

Diana uit Duitsland geeft je een oprechte knuffel © YouTube.

De leukste plek op het internet, zo noemt deze troostende website zichzelf. Dit project van kunstenaars Jeff Lam en Lauren Perlow geeft je een oprechte knuffel van mensen over de hele wereld, wanneer je last hebt van één van die dagen waarop alles lijkt tegen te zitten. Wie zelf liefde te over heeft, kan ook zijn eigen knuffel inzenden.

The Nicest Place On The Internet is een website waar aan de lopende band video’s worden afgespeeld van mensen die jou een knuffel lijken te geven, op de tonen van een lieflijk muziekje. De plek is bedoeld voor iedereen die last heeft van “one of these days”, en even een oppeppertje nodig heeft.

© screenshot Nicest Place on the Internet.
De empathische breinen achter deze website zijn kunstenaars Jeff Lam enLauren Perlow uit San Francisco. Ze kwamen naar eigen zeggen op het idee voor zo’n troostende plek op internet toen ze zelf met een lastige dag te kampen hadden. “Geen van de gewoonlijke troostmiddelen leek te werken,” schrijft Jeff op zijn website. “Geen muziek. Geen eten. Geen puppies. Wij wilden iets eerlijk en goed maken, dat droefheid doet verdwijnen en opnieuw een grijns tevoorschijn tovert. Gewapend met enkel een statief, een camera en een vrij weekend maakten we The Nicest Place On The Internet.”

Geef eens een knuffel aan het internet
Jeff schrijft verder nog op zijn website gefascineerd te zijn door technologie, en welke rol het kan spelen in het dichterbij brengen van mensen. Hij vindt het leuk om internet te gebruiken om vreemdelingen van over de hele wereld samen te brengen op een eerlijke en intieme manier, en wil van het internet een warmere plek maken. En dat is met dit project zeker geslaagd. Wie wil kan ook zelf een filmpje insturen. Het enige wat je moet doen is een video maken van je knuffelende zelf, het filmpje uploaden op YouTube en een mailtje sturen met je gegevens. Zij uploaden dat dan op hun YouTubekanaal, en wie weet schitter je zelf binnenkort ook als troostende schouder op de Leukste Plek Van Het Internet.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/17541/Het-leukste-van-het-web/article/detail/2447999/2015/09/07/Slechte-dag-Hier-krijg-je-de-knuffel-die-je-nodig-hebt.dhtml

Het blijft virtueel een goede knuffel kan heel wat doen als men zich even slecht voelt. Zeker als de knuffel uit zuiver gevoel gegeven wordt en dat beide er niets achter zoeken. Want als een man een vrouw een knuffel geeft en men ziet het dan worden al snel gedachten de richting ingeblazen. Spijtig genoeg als het dan nog eens aan iemands oren komt moet men zich nog verantwoorden. En het kan zoveel goed doen, zowel een man vrouw kan een knuffel geven een schouder bieden om even je emoties op los te laten. Maar ook vrouw vrouw, man man, kind kind,  kind ouder en ouder kind. Het kan door iedereen gegeven worden en gekregen worden. 
En nu dit virtueel ik ben een kijkje gaan nemen anders zou ik het niet delen, en vond het gewoon leuk.

IK GEEF JE ZO EN ZOAL EEN KNUFFEL OMDAT JE DIT GELEZEN HEBT

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM