Laarzen voor dames

 

Laarzen voor dames

 

Zoals elke dame wel weet, er zijn vele mooie laarzen te koop tegenwoordig. Zo heb je voor elk seizoen wel een laars. Hieronder worden een aantal soorten en merken besproken.

Enkellaarsjes
Enkellaarsjes horen in elke garderobe thuis van een modebewuste vrouw. Ook de enkellaarsjes zijn weer in verschillende soorten verkrijgbaar. Of je nu gaat voor een enkellaars met een mooie hak, een sexy model waarbij een deel van je voet zichtbaar is of voor een stijlvolle en trendy model met een platte zool. Je kunt deze laarzen met bijna elke outfit wel combineren. Zo combineer je elegante schoenen bij een stoere broek. Het kan tegenwoordig allemaal.

Korte laarzen
Korte laarzen zijn net even anders dan enkellaarsjes. Korte laarzen zijn net iets hoger en hebben vaak een kleine blokhakje. Hier loop je zeer comfortabel mee en loop je er ook nog eens trendy bij. De creaties van korte laarzen lopen uiteen van een laars met een rits tot een laars met elastiek. Alles voor een comfortabele loop.

Lange laarzen
Lange laarzen passen echt bij elke outfit. Je kunt het zo classy of zo stoer maken als je zelf wilt. De laarzen zijn verkrijgbaar met of zonder hak en in diverse kleuren. Wat voor super mooie laarzen zijn, zijn de laarzen welke net iets over je knie heen komen. Dit staat heel elegant en toch een beetje stoer. Combineer het met een mooie skinny jeans en je loopt er zeker modieus bij.

Cowboylaarzen
De cowboylaarzen zijn zowel stoer als casual. Deze laarzen komen elk jaar wel weer terug in het mode beeld. De westerns stijl is weer helemaal terug en met deze trend loop jij er weer helemaal fashionable bij.

Diverse merken
Bovenstaande laarzen zijn o.a. verkrijgbaar bij Omoda.nl. Hier zijn ook diverse merken verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan Michael Kors laarzen, Sendra laarzen, en Dubarry laarzen. Al deze merken zijn super trendy en maken jouw outfit helemaal af. Waar wacht je nog op? Zoek jouw perfecte laars!

BRON: http://www.vriendinnenonline.nl/style-en-beauty/laarzen-voor-dames

Eigenlijk is het voor vrouwen makkelijk om voor ieder seizoen een laarsje te dragen. Men heeft ze dan ook in lage of hoge hak maar ook open zodat ze in de zomer hun voeten op een mooie manier kunnen laten zien. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM