Overlevers van kanker laten trots hun littekens zien

© Twitter.

De Australische Jasmine Gailer was pas 22 toen ze te horen kreeg dat ze een kwaadaardige bottumor had. Hoewel ze uiteindelijk genas, bleef ze achter met een groot litteken na de operatie. Ze schaamde zich diep, totdat ze er op een bepaalde dag genoeg van had en een foto van het litteken op Facebook postte. Omdat ze zoveel steunbetuigingen kreeg van lotgenoten, besloot ze de website Scar Stories op te richten om andere kankeroverlevers te helpen.

Via de website overtuigt Jasmine Gailer andere mensen met littekens na een gevecht tegen kanker, om zich ook over de schaamte heen te zetten en hun foto’s te delen. Kanker is immers niets om je voor te schamen. Haar motto: dat je het gevecht tegen deze vreselijke ziekte gewonnen hebt, is alleen maar iets om trots op te zijn. Op de website kun je daarnaast ook de moedige en pakkende verhalen lezen van Jasmine en haar lotgenoten.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/120/Kanker/article/detail/2420314/2015/08/12/Overlevers-van-kanker-laten-trots-hun-littekens-zien.dhtml

Zelf vind ik het altijd mooi als iemand erover kan praten of kan tonen. Want het is niet iedereen gegeven om zo over het overleven van de ziekte te hebben en te laten zien aan heel de wereld. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM