Met deze simpele truc krijg je zweetgeurtjes uit je favoriete sneakers

 
© imaxtree.

De een heeft er al meer last van dan de ander, maar vooral in de zomer hebben heel wat mensen te kampen met niet bepaald fris ruikende sneakers (vooral geen sokken dragen blijkt een boosdoener te zijn). Gelukkig is er simpel trucje om komaf te maken met deze vieze geurtjes.

© thinkstock.

Er zijn honderden middeltjes op de markt om van zweetvoeten af te komen, maar wat als het kwaad al geschied is en je favoriete sneakers een uur in de wind stinken? Voor je in de weer gaat met (dure en schadelijke) chemicaliën of je schoenen gewoon in de vuilbak kiepert, hebben wij een trucje dat alleszins bij ons toch werkte.

Stop je sneakers helemaal vol met ongebruikte theezakjes. Opteer wel voor een goedkoop merk, want het is niet aan te raden om daarna nog thee te zetten met de zakjes in kwestie (wegens walgelijk). De theezakjes zullen de lucht in je schoenen opnemen en absorberen. Je omgeving zal je dankbaar zijn!

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2402781/2015/07/24/Met-deze-simpele-truc-krijg-je-zweetgeurtjes-uit-je-favoriete-sneakers.dhtml

Misschien ken je wel zo iemand, die zegt van neem mijn schoenen of sneakers doe ik liever niet uit. En als ze deze dan uitdoen lopen nog liever heel snel naar buiten om ze daar te luchten. Maar dan heb je nog de geur die verspreid wordt door hun voeten natuurlijk. Aangenaam is iets helemaal anders.
De theezakjes, weet dat je er veel van nodig hebt en zoals geschreven is duur kan zijn. Dus koop niet de allerbeste thee voor in je schoenen. Ook kaneel kan helpen alleen kijk uit nadien voor de kleur. Wat ook goed helpt is in een handdoek soda strooien en dat in je schoenen steken.
Of gewoon buiten zetten en ontluchten om ze de volgende dag terug aan te doen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM