Sommige migrainemiddelen kunnen oude pijn activeren

Sommige migrainemiddelen kunnen pijn activeren van oude wonden, breuken of ontstekingen.

Het Nederlands Bijwerkingen Centrum Lareb heeft de afgelopen jaren negentien meldingen gekregen van mensen bij wie oude pijn terugkwam na het gebruiken van zogeheten triptanen.

Triptanen worden in Nederland door ruim 200.000 mensen gebruikt bij acute migraineaanvallen en clusterhoofdpijn.

Lareb-directeur Agnes Kant geeft aan dat het niet veel meldingen zijn, maar dat het wel om bijzondere bijwerkingen gaat, die voor deze middelen nog niet beschreven waren. “Je moet wel weten dat dit kan gebeuren, anders denk je misschien dat er op die oude plek weer iets mis is.”

Lareb zou graag zien dat de re-activatie van oude pijn in de bijsluiter opgenomen wordt.

BRON: http://www.nu.nl/gezondheid/4093072/sommige-migrainemiddelen-kunnen-oude-pijn-activeren.html

Of het doet je haar dun worden toch kale plekken toe. En dan ben je weg gevrijwaard van je aanvallen van migraine. Meer er treden andere problemen op. Dat allemaal te maken heeft met de medicatie die men voorgeschreven krijgt. Sommige medicatie is eigenlijk niet voor migraine maar voor andere ziektes te verhelpen, alleen helpt het een aanval niet uit te lokken. En zo experimenteren ze nog steeds op de mensen die te kampen hebben met aanvallen van migraine of met acute en chronische migraine. Probeer altijd alternatieve en soms door je levensstijl te veranderen kan men aanvallen verminderen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM