Hoe deze vrouw 1,5 miljoen volgers op Instagram kreeg door haar cellulite te tonen

https://instagram.com/yoga_girl/

Er zijn genoeg yogi’s die je laten mee genieten van hun yogakunsten op Instagram. Maar de 26-jarige Zweedse Rachel Brathen is de populairste met haar 1,5 miljoen volgers. Waarom ze zo geliefd is: Rachel is ontzettend goed in combinaties van handstand en split, maar ze deinst er ook niet voor terug om haar minder perfecte kanten, als haar cellulite en buik te showen. En ze weigert reclame te maken voor grote merken op social media.

Rachel kan overal de moeilijkste poses aannemen. Niet alleen op een surfplank, maar ook in de branding van een azuurblauwe zee.  Maar niet alleen haar kennis van yoga, maar ook haar eerlijkheid levert zoveel fans op, ze deelt bijvoorbeeld ook haar onzekerheden over haar lichaam en haar moeilijke leven. Het meisje werd zo populair nadat ze in 2012 een foto van haar cellulite en haar buik nam en deelde onder de hashtag #loveyourbodyloveyoursoul. Zo wilde ze de delen van zichzelf tonen waar ze onzeker over was. “Ik moedig mensen aan om niet de perfecte foto’s te delen, maar om de wereld te vertellen wat je als een beperking ziet en waarom. Dankzij mijn openbaringen zijn heel wat mensen begonnen met het delen van hun onzekerheden. Dat was erg bevrijdend.”

Ook heeft Rachel in het verleden al openhartig over de zelfmoordpoging van haar moeder en het overlijden van haar grootmoeder verteld. Intussen gaat het beter met de moeder van Rachel, maar ze worstelt nog altijd met een depressie.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/2398667/2015/07/19/Hoe-deze-vrouw-1-5-miljoen-volgers-op-Instagram-kreeg-door-haar-cellulite-te-tonen.dhtml

Uitkomen voor hoe je eruit ziet en hoe je door het leven gaat dat is belangrijk. En zeker om een hoog zelfvertrouwen te hebben en te behouden. Hier lees je dan weer dat iemand niet echt een perfect lichaam had maar dat ze toch is blijven doen waar haar hartje naar verlangde. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM