Zachte voetjes? Dit vreemde pedicuretrucje werkt écht

© Thinkstock.

Met dit warme zomerweer blijven onze kousen in de kast, en dan zijn die droge, ruwe eeltplekjes erg zichtbaar. Je hoeft gelukkig geen dure pedicure te betalen om poezelig zachte voetjes te krijgen: deze simpele lifehack werkt ook. En je hebt de ingrediënten waarschijnlijk al in je kast staan.

© Thinkstock

Het geheim van een goede pedicuresessie? Mondwater. Jawel, je hoort het goed: die fles Listerine komt voor meer van pas dan een frisse adem. Neem een teiltje dat groot genoeg is om je voeten in te weken en vul dat met mondspoelmiddel, azijn en water (van elk evenveel). Laat 15 minuutjes weken, en tadaa: mooie voetjes.

Zowel Listerine als azijn bevatten immers niet-agressieve zuren die je huid exfoliëren. Opgelet: niet alle mondwaters bevatten dat; ga op zoek naar benzoëzuur/benzoic acid in de ingrediënten. Het water is daarnaast weer nodig om je recept wat te verdunnen en irritatie te voorkomen.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/310/Huidverzorging/article/detail/2397332/2015/07/17/Zachte-voetjes-Dit-vreemde-pedicuretrucje-werkt-echt.dhtml

Soms zijn het kleine trucjes om toch mooie en zachte voetjes te krijgen.
Wat je ook kan doen is. Je neemt een bakje met water je gooit drie soeplepels soda erin en 4druppels lavendel. Je blijft ongeveer er een kwartiertje inzitten. Gladde voetjes verzekerd en nog eens goed ruikend ook. En het veel deel is bacteriën zullen ook gedood worden.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM