‘Nu even stil’; we zijn allemaal op zoek naar stilte…

In het boek ‘Nu even stil’ laat oud-Oldebroeker en nu op IJburg (Amsterdam) woonachtige Jan Prins aan de hand van zijn eigen levensverhaal zien hoe hij een stilte ontdekte waarin zorgen en angsten verdwijnen. Hij laat lezers zien dat die stilte, waar we allemaal zo naar verlangen en ook zo aan toe zijn, in jezelf zit. Niet door er naar te zoeken of de hele dag te mediteren, maar gewoon, door alles te accepteren zoals het nu is.

2

Jan Prins schreef met zijn debuut ‘Nu even stil’ een boek dat naadloos bij deze tijd aansluit. Steeds meer mensen willen even niet meer. Niet meer alleen maar werken, niet meer bang zijn voor baanverlies of hypotheekbehoud, niet meer nog meer moeten… In Nu even stil laat hij aan de hand van zijn eigen, indrukwekkende, verhaal zien hoe hij de shift maakte en leerde om vrij te zijn en angstgevoelens te beperken. Jan Prins schrijft over non-dualiteit, acceptatie, bewustzijn, vrijheid en omgaan met stress, gedachten en emoties. Hij maakt dit vervolgens toegankelijk door middel van heldere adviezen, simpele oefeningen en grensverleggende suggesties om eens te overwegen. Een prachtig poëtisch en tegelijkertijd zeer down to earth geschreven boek. Met Nu even stil; eerste hulp bij overmatig denken, laat Jan Prins je onthaasten en stil worden.

 

2

Jan Prins verdient tegenwoordig in het dagelijks leven hoofdzakelijk de kost als producer bij Radio538 en verzorgt coaching en sessies op het gebied van bewustwording en emotionele vrijheid. In het boek staan een voorwoord en aanbeveling die geschreven zijn door Patrick Kicken. Inclusief playlist met muziek om het stil te laten worden in je hoofd.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2015/07/13/nu-even-stil-we-zijn-allemaal-op-zoek-naar-stilte

Waar vind je nog helemaal de stilte. Sssst wees eens stil. Soms kan dat zo een genot voor jezelf geven. Dat je helemaal voelt dat er niets van geluid is. Als men mediteert of iets anders rustgevend doet kan dit echt een verheldering geven en inzichten. Toch ook zal het voor heel wat mensen beangstigend zijn of een gevoel van angst geven.
Je moet maar eens goede oordopjes in je oren steken je blinddoeken en dan gaan liggen of zitten. Probeer je aandacht bij jezelf te houden, en niet in slaap te vallen. Dan ga je merken dat je hier een harde strijd kan gaan leveren omdat je dingen niet gewoon bent. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM