Evy Gruyaert lerares op Yogaland

Evy Gruyaert, helemaal zen tijdens een yogasessie. In Torhout geeft ze les voor beginners. - Foto Henk Deleu
Evy Gruyaert, helemaal zen tijdens een yogasessie. In Torhout geeft ze les voor beginners. – Foto Henk Deleu

VIER-gezicht Evy Gruyaert geeft tijdens Yogaland in Torhout initiaties voor beginners. De organisatoren van het enige yogafestival in ons land, op 21, 22 en 23 augustus in domein Groenhove, wisten haar te strikken.

Het festival, dat vroeger nog NavaNadi heette, heeft met Yogaland ook een nieuwe naam.

Dat Evy Gruyaert de initiaties zal geven, is geen verrassing. Ze schreef zelf onlangs het boek Yoga Met Evy. Dat deed ze samen met de initiatiefnemer van het festival: Joachim Meire uit Brugge. Naast yogalessen van internationaal hoog aangeschreven docenten kan je op het festival ook genieten van een markt, lezingen, live muziek en massages. Er zijn ook een kinderdorp en een eet- en drankplein.

Overnachten kunnen de deelnemers in een hotelkamer of in hun eigen tentje. “Yoga is de trend in 2015. Dit voelden we al aan in 2012 toen we het festival NavaNadi hebben opgestart. Je merkt in andere landen dat dit soort festivals steeds meer aan populariteit winnen. Wij mikken voor deze vierde editie op 700 deelnemers”, zegt Joachim Meire. Kaarten kosten 25 euro op vrijdag, 65 euro op zaterdag en zondag. Meer informatie op http://www.yogaland.be.

BRON: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-torhout/evy-gruyaert-lerares-op-yogaland-a2389340/

Wat mij frustreert als je naar yogaland surft de prijs. Voor wat moet het zo duur zijn  om samen met elkaar yoga te doen. Als ze iets vragen oke maar als je de prijs ziet dan val je voorover.
Maar goed ik denk ook dat het prachtig moet zijn als je mee deelnemen kan.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM