Slapen in je ondergoed: is dat wel gezond?

© thinkstock.

Wat is nu het best: slapen in je ondergoed, of gewoon in je blootje? Het is een vraag waar iedereen wel mee zit, maar niemand echt het antwoord op weet.

Gelukkig weet Nancy Simpkins, een interniste die gespecialiseerd is in vrouwelijke gezondheid, raad. “Er is geen goede of foute manier en je moet dus vooral doen waar jij je zelf goed bij voelt. Weet wel dat je slijmvliezen (waarvan de vagina er eentje is) lucht nodig hebben om een mogelijke infectie te voorkomen. Ondergoed dragen in bed zal je geen kwaad doen, maar in je blootje slapen heeft zo z’n voordelen. Slaap je toch liever in ondergoed, kies dan altijd voor onderbroeken in katoen. Dat is een ademende stof, die preventief werkt tegen infecties.”

Voor wie het nog niet goed weet is er ook altijd de optie om te kiezen voor een katoenen boxershort: die geeft de bewegingsvrijheid van slapen in je blootje, maar geeft je daarnaast ook een ‘bedekt’ gevoel.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/9/Gezondheid/article/detail/2381003/2015/07/01/Slapen-in-je-ondergoed-is-dat-wel-gezond-.dhtml

Kies voor een luchtige of ademende stof als je niet echt in je blootje slapen wilt. Het is van belang dat overal lucht aan kan. Ook aan de vrouwelijke intieme delen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM