Geraak je met deze simpele truc in twee minuten van je hoofdpijn af?

© imaxtree.

We hebben allemaal wel eens last van hoofdpijn, de ene al wat vaker en erger dan de andere. Pijnstillers werken natuurlijk, maar er zou een gezondere en makkelijkere oplossing zijn. Door je simpelweg de kleur, vorm en formaat van je hoofdpijn in te beelden, zou de pijn als sneeuw voor de zon verdwijnen. Althans dat beweert management consultant en Youtuber Kamil K. Wawrzyszko.

Met meer dan 25.000 volgers op zijn YouTube-kanaal, is Kamil K. Wawrzyszko niet bepaald een kleine garnaal meer. In een ondertussen al drie jaar oude video verklapt hij hét wondertrucje tegen hoofdpijn, en nu gaat die video plots de wereld rond.

Door je de kleur, vorm en formaat van je hoofdpijn een paar keer achter elkaar in te beelden, zou de stekende pijn in een handomdraai verdwijnen. Hoewel er geen enkele wetenschappelijke verklaring voor is, beweert Wawrzyszko dat het al-tijd werkt. We konden het zelf nog niet uittesten wegens geen hoofdpijn op het moment van schrijven, maar laat ons gerust weten of het bij jou werkte of niet.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/150/Pijn/article/detail/2382191/2015/07/01/Geraak-je-met-deze-simpele-truc-in-twee-minuten-van-je-hoofdpijn-af-.dhtml

Eigenlijk is het een vorm van een lichte meditatie, die je gaat focussen op je hoofd en waar je de hoofdpijn voelt. Het is het proberen waard en als het lukt ben je een gelukkig iemand.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM