Bill Gates werkt aan permanente anticonceptiepil

De rijkste man op aarde richt zijn aandacht op anticonceptie. De Bill & Melinda Gates Foundation pompt 5 miljoen dollar (4,4 miljoen euro) in de ontwikkeling van een permanente anticonceptiepil die in één dosis kan worden ingenomen. Zo zouden vrouwen die niet (meer) zwanger willen worden, in de toekomst geen chirurgische ingreep meer moeten ondergaan.

Mocht de pil er komen, dan staan vrouwen niet meer voor de keuze om ofwel de pil door te nemen tot de menopauze, ofwel hun partner te overtuigen om een vasectomie te laten uitvoeren. Ook voor vrouwen in ontwikkelingslanden, die geen toegang hebben tot contraceptiva, zou de nieuwe pil een oplossing zijn.

De Gates Foundation doneerde vorig jaar al 6,7 miljoen dollar (5,9 miljoen euro) aan techbedrijf MicroCHIPS, dat werkt aan een anticonceptie-implantaat dat vanop afstand kan bediend worden. Het implantaat stuit op veel kritiek, zo zou het volgens sommigen bepalen wie zich wel mag voortplanten en wie niet.

Hoofdonderzoeker Dr. Jeffrey Jensen is het daar niet mee eens. Hij haalt een studie aan die onthult dat 50 procent van de Oegandese vrouwen niet meer zwanger wil worden. Toch heeft maar 2 procent toegang tot contraceptiva.

Het doel is simpel: “Ik wil elke zwangerschap gepland en gewild maken”, aldus Jensen.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/575/Gezin/article/detail/2366592/2015/06/19/Bill-Gates-werkt-aan-permanente-anticonceptiepil.dhtml

Dan stel ik me toch de vraag of deze pil niet uitwerkt. Want je blijft met een pil te maken hebben. En ook dit heeft zijn bijwerkingen, maar ook op termijn zijn uitwerking. En dat heb je niet met een chirurgische ingreep. En ook kan dit zo gedaan worden mocht de vrouw toch nog een kinderwens hebben dat het hersteld kan worden.
Kan een iemand deze zin zomaar schrijven of zeggen.
IK WIL ELKE ZWANGERSCHAP GEPLAND EN GEWILD MAKEN

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertentie