AWDC en AIA ondersteunen 1ste Internationale Yoga Dag in Antwerpen op 21 juni

donderdag, 28 mei, 2015
Events

Op 21 juni wordt wereldwijd de eerste Internationale Yoga Dag gevierd. De Antwerp Indian Association en AWDC hebben hun krachten gebundeld om de eerste editie van dit evenement te organiseren in Antwerpen.

Het was een echte overwinning voor India toen de Algemene Vergadering van de VN 21 juni uitriep tot ‘Internationale Yoga Dag’. De inspiratie voor dit wereldwijd evenement was de speech van Narenda Modi, Eerste Minister van India, die in september de internationale gemeenschap opriep om samen yoga te vieren.

Dit evenement zal niet alleen een nooit gezien aantal yoga fans bij elkaar brengen, maar ook wereldwijd mensen verenigen in solidariteit. In Antwerpen alleen al worden maar liefst 1.500 deelnemers verwacht.

Het evenement is toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar en vindt plaats op het grasveld boven de Craeybeckxtunnel op de Middelheimlaan in Wilrijk. Voor meer informatie en inschrijvingen kan u terecht op deze http://www.internationalyogadayantwerp.com/

BRON: https://www.awdc.be/nl/news/yoga-dag-antwerpen

Een dag waar je met zijn alle en over heel de wereld rust brengt. Er zal ook een meditatie achteraf gedaan worden. En heel wat instantie nodige je dan ook uit om mee te doen in een park.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM