Zou jij het je beste vriendin vertellen als haar partner vreemdgaat?

© Warner Bros. Niemand had zin om Carrie te vertellen wat Big had uitgespookt.

Wat als je ontdekt dat de partner van je beste vriendin haar bedriegt? Zou je het haar vertellen? Of hou je liever je mond dicht? Het Britse gokbedrijf Tombola hield ter ere van de nationale vriendschapsdag een enquête, en ontdekte dat de meeste onder ons toch liever voor dat laatste kiezen.

Voor de studie werden zo’n 1.700 beste vrienden ondervraagd. Amper 29% onder hen zou hun beste vriend(in) op de hoogte brengen wanneer deze bedrogen werd door zijn of haar partner. Een lelijk nieuw kapsel (54%) of een aantal extra kilootjes (58%) zouden we dan weer wel makkelijker aankaarten.

De studie ontdekte daarnaast ook dat de gemiddelde volwassene in Engeland 3,7 erg goede vrienden heeft. Bovendien zou de helft aangeven dat hun ouders hun beste vrienden zijn. De belangrijkste eigenschap van onze best buddy? Trouw (78%). Al hoeven we dat dan weer niet zo nauw te nemen als het op het liefdesleven aankomt, blijkbaar.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/10/Seks-en-Relaties/article/detail/2351648/2015/06/08/Zou-jij-het-je-beste-vriendin-vertellen-als-haar-partner-vreemdgaat-.dhtml

Persoonlijk vind ik dat zeer gevaarlijk als je het zou vertellen dat je weet dat iemand van je vriendenkring vreemdgaat. Het kan op zo een moment ook veel vriendschappen stuk maken. Ik denk dat dit echt moeilijk is om aan te kaarten.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM