Dit is de ideale sportbeha voor jouw favoriete sport

In Volt werd het gisteren nogmaals bewezen: een sportbeha is een must voor iedere vrouw die graag borstvriendelijk aan het sporten wil slaan. Maar er is zo’n uitgebreid aanbod dat we niet weten waar we moeten beginnen zoeken. En welke sportbeha’s zijn nu ideaal voor welke sport?

Jolige jogger
Wanneer je graag eens een rondje gaat lopen, kunnen je borsten best wat steun gebruiken, al helemaal als je wat meer gewicht mee te torsen hebt. Deze van Shock Absorber heet niet voor niets Ultimate Run. Ook voor wie regelmatig het springtouw uit de kast haalt een goede aanrader. Houdt alles op z’n plaats en garandeert een goede sportsessie zonder jezelf een blauw oog te bezorgen.

Fanatieke fitnesser
Ben jij regelmatig in de fitnesszaal te vinden? Dan hoeft het allemaal niet zo heavy duty te zijn. De Pro Classic sportbeha van Nike is dé klassieker onder de sportbeha’s. Geschikt voor klein en groot (in alle betekenissen van het woord) en alle sporten die net iets minder beweging vragen. Toch liever iets meer steun? Dan is de Pro Hero sportbeha iets voor jou.

Triomfantelijke tennisser
Bij tennis zijn niet alleen je prestaties belangrijk, die outfit wordt minstens even vaak besproken. Met de Energy Sport van Triumph sla je twee vliegen in één klap: een elegante beha én tip top ondersteuning. Zorgt ervoor dat beweging van alle kanten geremd wordt. Beschikbaar voor zowel grote als minder grote maten.

Zotte zumba’er
Ben jij meer into pilates of dansen? Dan ben je het best gesteld met de klassieke sportbeha van Reebok. De sportbeha werd speciaal ontworpen voor intensieve danssporten zoals zumba, maar houden je borsten ook tijdens de ingewikkelde pilates- en yogaposes op hun plaats.

Vlijtige voetballer
Kan je wel een sportbeha gebruiken die gedurende de hele voetbaltraining steun biedt? Dan heeft het gamma van Triumph de Extreme N beha voor jou. Ondersteunt je borsten zonder na verloop van tijd te gaan schuren.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/9/Gezondheid/article/detail/2348301/2015/06/04/Dit-is-de-ideale-sportbeha-voor-jouw-favoriete-sport.dhtml

Ik blijf er aandacht aangeven naar de vrouwen toe die sporten. Borsten zien heel wat af tijdens het sporten en als men niet een goede sportbeha draagt kan dit voor problemen zorgen. Ook kunnen schouder en rugpijnen ontstaan. Dus als je gaat sporten dames denk aan ieder lichaamsdeel. Je hebt ze nog lang nodig en voor jezelf is het dan belangrijk geen pijn te hoeven voelen tijdens of na het sporten.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM