Moeder verkracht homoseksuele zoon om diens geaardheid te ‘genezen’

© Wikimedia. Ze worden “corrigerende verkrachtingen” genoemd: homoseksuele jongeren die door een familielid worden verkracht omdat hun ouders koste wat het kost heteroseksuele nakomelingen willen.

Een homoseksuele tiener werd in India gedwongen seks te hebben met zijn moeder in een poging hem te ‘genezen’. Dat meldt holebirechtenvereniging LGBT Collective in de Indiase stad Telangana.

Bij de zogenaamde “corrigerende verkrachtingen”  worden homoseksuele jongeren door een familielid verkracht omdat hun ouders koste wat het kost heteroseksuele nakomelingen willen.

Verwanten, vaak neven of nichten maar in sommige gevallen ook ouders, dringen zich seksueel op aan hun slachtoffers om hun homoseksualiteit te ‘genezen’. Zo werd een tienerjongen die ervan verdacht werd homo te zijn gedwongen seks te hebben met zijn moeder.

Schaamte

LGBT Collective stelt dat het de voorbije vijf jaar melding kreeg van minstens 15 gevallen van corrigerende verkrachting. Volgens de vereniging is dit slechts het topje van de ijsberg. Veel slachtoffers houden het stil wegens het trauma en wegens de schaamte die in India gepaard gaat met homoseksualiteit en verkrachting. Woordvoerder Vyjanyanti Mogli in The Times of India: “We zijn er zeker van dat er meer gevallen zijn, maar die worden niet gerapporteerd. Als zo’n geval al aan het licht komt, is het niet omdat de verkrachting wordt aangeklaagd, maar omdat het slachtoffer onze hulp inriep om het ouderlijke huis te verlaten”.

Tien jaar cel
Mogli heeft ook weet van een aantal gevallen in het zuiden van India waarbij pasgeboren meisjes als bruid beloofd worden aan een neef. Indien later blijkt dat ze een lesbische relatie heeft, regelen de oudere familieleden een poging tot ‘genezing’ door de neef aan wie de jonge vrouw zou uitgehuwelijkt worden.

In 2013 bracht het Indiase hooggerechtshof een oude koloniale wet terug in voege die homoseks verbiedt. Homoseksualiteit kan er bestraft worden met een gevangenisstraf van maximum tien jaar.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/635/Holebifobie/article/detail/2345460/2015/06/02/Moeder-verkracht-homoseksuele-zoon-om-diens-geaardheid-te-genezen-.dhtml

Ga je door zoiets te doen je zoon of dochter op andere gedachten kunnen brengen. Ik denk het niet. Ik denk zelfs dat de persoon er een trauma aan overhoud. Met je eigen moeder, of als het om een lesbische gaat met je vader verplicht seks te hebben om je anders te doen denken.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM