Lingerlielijn voor (ex-)borstkankerpatiënten

Borstkanker… regelmatig lees ik verhalen over meiden en vrouwen die strijden tegen deze nare ziekte. In mijn omgeving kan ik er zo vier opnoemen die met deze vreselijke kankersoort te maken hebben of te maken hebben gehad. Stuk voor stuk allemaal dappere vrouwen. Wanneer iemand een borstkankertraject ingaat, heeft zij een lange en heftige weg af te leggen. Zelf vind ik dat deze vrouwen recht hebben op het beste gedurende het gehele traject. Daarom ben ik ook een groot voorstander van het project van ondernemer en huidtherapeute Lucette Vermeijden. Zij is van mening dat een succesvolle behandelmethode voor (ex-)borstkankerpatiënten in heel Nederland beschikbaar moet zijn. Lucette  (28) wil dit realiseren en is daarom met een bijzondere crowdfundcampagne gestart.

In het bijbehorende filmpje gaat de onderneemster zelf ook letterlijk uit de kleren om te onderstrepen dat de nazorg van borstkanker meer inhoudt dan uitsluitend medische zorg.

Lucette Vermeijden richtte drie jaar geleden haar praktijk Nazorg Borstkanker in Haarlem op.

De praktijk en behandelmethode worden in Haarlem en omstreken geroemd omdat zij (ex-)borstkankerpatiënten aantoonbaar sneller laten herstellen. Maar Vermeijden wil meer. Zij wil de behandelmethode van Nazorg Borstkanker voor (ex-)borstkankerpatiënten in heel Nederland bereikbaar maken en bovendien op laten nemen in het pakket bij zorgverzekeraars.

“Zolang ik afhankelijk blijf van de medische wereld en de zorgsector zoals die op dit moment in Nederland georganiseerd is, dan gaat dat nog veel te lang duren. Ik ga het daarom nu zelf realiseren door een speciale lingerielijn te ontwikkelen voor (ex-)borstkankerpatiënten. Deze lingerielijn, onder de merknaam Jolie Care, zal vervolgens de financiële basis vormen om mijn droom werkelijkheid te laten worden”, aldus Vermeijden. 

Lingeriemerk Sapph heeft inmiddels toegezegd Vermeijden te ondersteunen bij het ontwerp- en productieproces. Naast Saphh heeft Vermeijden ook een aantal gerenommeerde namen uit de zorg-, mode- en retailbranche aan zich verbonden. Zo hebben onder andere Jan van Bodegom (oprichter en directeur Alexander Monro Borstkankerziekenhuis), Sabine Uitslag (ex-Tweede Kamerlid CDA en voorzitter NVH), Sasja Leenders (CEO Sapph) en Kyra Marcopoulus (CEO Kyra & Co) zitting genomen in de adviesraad.

Investeren in Jolie Care is heel eenvoudig. Ga nu naar:  https://www.crowdaboutnow.nl/joliecare en zorg dat 170.000 vrouwen met borstkanker zich niet alleen veel beter voelen. Maar vooral ook: veel mooier.

Ik zeg: doen!!

BRON: http://gezondheid.blog.nl/algemeen/2015/06/01/prachtig-initiatief-lingerlie-lijn-voor-ex-borstkankerpatienten

Het is een boodschap en laat ze gewoon aankomen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM