Verslavend: deze kleurentest is moeilijker dan je denkt

© thinkstock.

Tenzij je kleurenblind bent kan je wel rood van groen en blauw onderscheiden. Maar wat als de kleuren dichter bij elkaar liggen? Deze test is moeilijker dan je denkt.

Het nieuwe spel Kolor houdt het internet in zijn ban. Op de website krijg je een steeds moeilijker wordende kleurentest voorgeschoteld, die je in een zo kort mogelijke tijd moet oplossen. Na afloop van de test krijg je een score voorgeschoteld, waarvan het gemiddelde tussen de 500 en 600 punten ligt. Wij dagen je uit om van dit superverslavende spel geen stress te krijgen.
BRON: http://www.hln.be/hln/nl/38/Familie/article/detail/2338837/2015/05/27/Verslavend-deze-kleurentest-is-moeilijker-dan-je-denkt.dhtml
Ik hou niet zo van testen, maar deze is toch leuk om te doen. Alleen wie aan 500 of er tussen komt zeg ik proficiat. Want ik denk dat het bijna niet haalbaar is. En zeker voor mensen die het moeilijk hebben met kleuren te onderscheiden of kleurenblind zijn.
Ik behaalde op de test 395. Nadien zal ik dat het op tijd was hahahaha. En laat het niet verslavend werken en zeker probeer er geen stress van te krijgen.
AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden
http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/
AUM MANI PADME HUM