Tienermeisje eerst slachtoffer van groepsverkrachting en daarna levend verbrand

India heeft nog een lange weg te gaan in de strijd tegen de vreselijke misdaden tegen meisjes en vrouwen. Een vijftienjarig meisje uit Noida werd door een bende verkracht, afgeperst en uiteindelijk levend verbrand. Ze overleefde het niet.

De verkrachters waren buren van het meisje, zo blijkt uit de verklaringen van de vader. Een paar dagen na de verkrachting in september vorig jaar zocht de bende haar opnieuw op met de boodschap dat ze videobeelden hadden van de groepsverkrachting. Ze chanteerden het meisje en vroegen haar geld.Acht maanden later, afgelopen zaterdag, werd het slachtoffer opnieuw benaderd door Lokendra, zijn vrouw Archana, en zijn twee broers Pradip en Sonu, die haar nog maar eens probeerden te verkrachten.

Weerstand
Het schoolmeisje bood weerstand en kreeg kerosine over haar gegoten, volgens NDTV. Ze werd leven verbrand.

Het slachtoffer werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed aan haar verwondingen. Negentig procent van haar lichaam was verbrand.

De vier verdachten werden aangehouden. Het zijn allemaal twintigers.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2318328/2015/05/12/Tienermeisje-eerst-slachtoffer-van-groepsverkrachting-en-daarna-levend-verbrand.dhtml

Dan moeten ze nog zoiets zwaar doorstaan. Wanneer zou dit eens stoppen. En kunnen daar de meisje en vrouwen gewoon op straat komen zonder angsten te hebben. Bekijk het filmpje via de link

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM