Een hond in huis halen? Bekijk dan eerst even deze hartverscheurende video

Een huisdier is niet voor even, maar voor je hele leven. Een huizenhoog cliché, maar deze aangrijpende video van DeadLens Pictures maakt het wel pijnlijk duidelijk.Natuurlijk zijn kinderen en honden niet hetzelfde, maar veel hondenbezitters beschouwen hun huisdier wel als hun eigen kind. Begrijpelijk, door de relatie die je ermee opbouwt wanneer je hem in huis haalt. Ze maken deel uit van de familie. En wanneer je een hond opneemt in je gezin, heb je dezelfde verplichting tegenover hem dan tegenover je eigen kinderen. Honden zijn net zo goed levende wezens.

Met deze hartverscheurende video wil DeadLens Pictures ons laten zien wat er gebeurt wanneer je die verplichtingen niet nakomt. Hoe? Door in het filmpje de hond te vervangen door een klein, schattig meisje. Ben je nog altijd zeker dat je het in je hebt om die hond in huis te halen?

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/2661/Dieren/article/detail/2307271/2015/05/03/Een-hond-in-huis-halen-Bekijk-dan-eerst-even-deze-hartverscheurende-video.dhtml

Blijf echt naar de film kijken want als je dit helemaal uitgezien hebt dan pas voel je de emoties in je opkomen. Een huisdier en zeker een hond is voor heel lang. Net als een kind. Je heeft hem liefde je geeft hem eten en drinken. Net als een kind. En als je de film ziet dan is het aangrijpend dat op het laatste het kind veranderd wordt door een pup.
Veel mensen nemen een huisdier maar weten niet echt de impact ervan. En gaan dan een drastische maatregel doen bind hem maar ergens vast of drop hem maar ergens.
Men spreekt over kindermishandeling dat ook in het filmpje voorkomt en dan spreekt men over dierenmishandeling.
Voor iemand een huisdier koopt zou men alle gegeven moeten weten en moet er contact blijven gehouden worden.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM