Lees hier wat jij kunt doen voor de aardbevingslachtoffers

Beste Bruno,

We zijn diep getroffen door de verschrikkelijke aardbeving die zoveel slachtoffers in de Himalaya-regio heeft gemaakt. International Campaign for Tibet heeft een warme band met Nepal vanwege de oude cultuur, de religies en de gastvrijheid van de mensen en de eeuwenoude relaties tussen de Tibetanen en de andere Himalaya volkeren. Onze gedachten en gebeden zijn met al die mensen wier levens zo diep en onomkeerbaar veranderd zijn.

Ook Tibet is getroffen. Niemand kent de precieze omvang van de ramp aldaar. Onafhankelijke berichten over de toestand zijn er niet, omdat het nieuws vanuit Tibet volledig gecontroleerd wordt door de Chinese staat. De aardbeving heeft ook een grote impact gehad op de westelijke Tibetaanse gebieden die grenzen aan Nepal.

Veel van onze donateurs hebben contact met ons opgenomen in hoeverre zij kunnen helpen.

Daarom hebben we besloten samen met alle ICT vestigingen een speciaal Earthquake Relief Fund te starten. 100% Van deze donaties zullen worden geschonken aan lokale organisaties die hulp bieden in de getroffen regio.

In de komende dagen zullen we de situatie in de regio monitoren door voortdurend te overleggen met specialisten ter plekke, met inbegrip van de Tibetaanse gemeenschap in de regio, hoe we de donaties zo doeltreffend mogelijk kunnen inzetten.

Bruno, ik hoop dat je wilt besluiten om onze broeders en zusters te steunen in de door de aardbeving getroffen gebieden. Ik hou je op de hoogte van onze vorderingen.

Met vriendelijke groet,

Tsering Jampa
Directeur 
International Campaign for Tibet

PS Stuur deze e-mail naar meelevende vrienden die actie willen ondernemen om de mensen in de getroffen gebieden te helpen. Of deel onze Facebook-berichten. Samen kunnen we het verschil maken.

BRON: via privé mail.

Nu dit zet ik niet onder het onderwerp. Het is gewoon erg mensen wat daar gebeurd is. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM