AU-PAIR KREEG EEN RELATIE MET HAAR BAAS

Geheime liefdes: Au-pair Iris kreeg een relatie met haar baas

Iris was op zoek naar een baan als nanny, maar wat ze nooit verwachtte was dat ze op slag verliefd werd op de man wiens kinderen ze zou verzorgen. “Hij liep met mijn spullen naar zijn kamer en begon me daar vol passie te zoenen.”Het is anderhalf jaar geleden dat het leven van Iris (21) en D. volledig op zijn kop kwam te staan. Zij was nog maar een meisje van 19 jaar, hij een volwassen agent van 37 jaar. Iris vertelt: “Ik was op zoek naar werk. Het liefst uitwonend werk, omdat ik heel graag op mijn eigen benen wilde staan. Een vriend wees mij erop dat er regelmatig au-pairs worden gevraagd voor een jaar. Ik was eigenlijk best nieuwsgierig geworden en ik ben gaan googelen. Ik zag verschillende advertenties staan, maar één in het bijzonder. Ene D. zocht een inwonend kindermeisje voor zijn drie zoontjes. Dat sprak me onwijs aan en ik mailde meteen. Ik kreeg erg lang geen antwoord en uit frustratie stuurde ik nog een mail. Eindelijk mailde hij terug. Het was een positieve, lieve mail waarin hij mij een kans wilde geven en me uitnodigde voor een sollicitatiegesprek. Maar het leek hem ook wel handig om voor die tijd even met elkaar te appen voor extra informatie. Daar begon het al eigenlijk…”

Ontbloot bovenlijf
“We hadden allebei geen profielfoto, althans dat dacht ik. Blijkbaar had ik er wel een en D. zei later dat hij op slag verliefd was. Ik vond de manier waarop hij appte ook wel aantrekkelijk. Maar zulke gedachten bande ik snel. Wat een schatje dacht ik halverwege ons eerste gesprek. Hij vertelde dat hij vaak naar de sportschool ging en dat maakte me wel erg nieuwsgierig. Zou er misschien een knapperd aan de andere kant van de lijn zitten? Uiteindelijk stuurde hij me foto’s van zijn ontblote bovenlijf. Dat waren de enige foto’s die hij had, vertelde hij. Het gesprek begon zo een andere wending te nemen en ik was behoorlijk onder de indruk van zijn foto’s… om maar niet te spreken over de vlinders die ik voelde toen ik hem zag. Zo’n schatje, zo’n lichaam, dat is het recept voor een perfecte partner. Maar dat mocht ik natuurlijk niet denken. Die avond werd ik echt helemaal gek van gevoelens. Ik lag als een klein meisje te giechelen bij het romantische idee van een au-pair die verliefd werd op haar baas. Al snel sloeg ik me voor mijn hoofd. Doe normaal, dat kan toch niet!”

Het sollicitatiegesprek
“De volgende avond spraken we af voor een gesprek om de kinderen te ontmoeten. Maar wat een sollicitatiegesprek had moeten zijn werd een date. Het werd duidelijk dat hij ook veel voelde voor mij! Helaas kwam er te vroeg een einde aan die geweldige avond en ik wist dat ik mijn best ging doen om deze man de mijne te maken.”

“De dag daarna trok ik in bij D. en zou ik door de buitenwereld gezien worden als een nanny. De kinderen waren even bij oma, dus we waren samen om de spullen op te bergen en verder dingen te regelen. Hij liep regelrecht met mijn koffer naar zijn kamer. Spannend, maar ik wilde wel. Zodra hij alles neergezet had, draaide hij zich naar mij om een begon me vurig en vol passie te zoenen. Voor we het wisten lagen we op bed te knuffelen en na te denken wat we moesten doen.”

“Dit zou toch een relatie worden, dus waarom niet nu meteen? Omdat we elkaar nog maar vijf uur mee hadden gemaakt? Het kon ons niets schelen. Vanaf dat moment was ik onderdeel van een gezin in plaats van een buitenstaander en dat vond ik heerlijk. Het moest alleen wel geheim blijven voor onze families en natuurlijk de kinderen. Ik vond de stiekeme knipoogjes, handjes en soms zelfs een stiekem kusje echt lekker. Ondertussen stelde ik me altijd correct voor als ‘de au pair van D.’ terwijl ikzelf beter wist.”

Geheim
“Onze liefde moest geheim blijven, omdat we al zo snel een relatie kregen; mensen zouden ons voor gek verklaren. We konden niet het risico nemen de kinderen te kwetsen zonder dat we het echt zeker wisten. D. heeft drie jaar geleden zijn vrouw verloren en ging na anderhalf jaar spontaan samenwonen met mij. Wat zouden de mensen in de kerk wel niet zeggen? En wat zouden mensen zeggen van het leeftijdsverschil van 16 jaar?  Allemaal redenen om het verborgen te houden voor de rest.”

“Mijn ouders hebben sinds ik bij D. ben niks meer voor mij betaald. Ik had mijn eigen spaarcenten en heb die in het begin van onze relatie gebruikt, ook om hem te laten voelen dat ik niet op z’n geld uit was. Nu we echt samen zijn betaalt hij alles voor me. Ik ben werkzoekende, maar zolang dat niet lukt zorgt hij voor me.”

Betrapt
“Na een maand hebben we het aan de kinderen en aan onze ouders verteld. Zijn ouders waren enthousiast, maar de mijne vonden D. een echte boeman. Later trokken ze gelukkig bij. De kinderen waren een ander verhaal, hen moesten we het wel vertellen omdat we werden betrapt tijdens een kus. De oudste van 12 maakt het inmiddels niet zoveel uit maar de middelste van 7 vond het erg moeilijk. Hij begint me net te accepteren. Met de jongste van 5 heb ik een goede band. Hij noemt me zelfs mama. Heel veel mensen weten nog niet dat we een relatie hebben. We zijn nu 1 jaar en 9 maanden bij elkaar, maar houden ons liever op de achtergrond.”

Zo een geheime liefde hoor je vaak. Natuurlijk hoe ga je ermee om. Want dit is zo een gevaar als men betrapt wordt.
Je hoort ook vaak dat jonge dames gaan babysitten ook geconfronteerd worden met deze gevoelens of problemen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Personal Plus Training

Personal training op locatie

Redheadrebel

Take the bull by the horns

The Desires of Living

De verlangens in je leven

Zebrazonderstrepen

Mamablog Zebrazonderstrepen - Alles over mini's en voor mama's, want achter iedere mini staat een sterke mama

Femke's dagboek

Een kijk op dagelijkse beslommeringen

Sil at Sea

-IETS MET MAANLICHT & ZEEZICHT-

Carpe Diem

Gewoon het leven dus...

MichielZiet.com

Dagelijkse dingen die soms meer bijzonder zijn dan je denkt

Elyzenn

Notes by Anne

Aquarius

Een klasse WordPress.com site

Groeten uit #Tienen

𝐝𝐚𝐚𝐫 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐢𝐬 𝐨𝐦 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐧𝐞𝐞𝐦 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐨𝐩 𝐝𝐞ze S𝐢𝐭𝐞 🗣

Lief Huis

Over veilig thuis zijn

Mieke Van Looy's

One Shot of Wonderness a Day

Neverendingnotes

Niksjes, Nutjes, Notities & Nieuwsgierigheden

'T is Maan

haken, breien, tuinieren, hardlopen en meer!

VanGodenEnMensen

(Nieuws) Over religie en filosofie door Paul Delfgaauw

Bewegen en nog veel meer

Bewegen kan altijd en overal

Vier elk klavertje

Omdat je leven het vieren waard is.

The Victoria Tales

"We are not interested in the possibilities of defeat. They do not exist." - Queen Victoria

ECLECT

Humanistisch Eclectisch Religieus

heyesther

create your own health and happiness

MichielZiet

Dagelijkse dingen die soms bijzonderder lijken dan je denkt.

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Hurricane Willem nu je hier bent. Welcome to the blog of Discobar Bizar, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Hurricane Willem whilst you are here!

CountingCatbirds

Juju & Journaling

Wimmeke

A grandmother is a little bit parent, a little bit teacher, and always a best friend.

Coaching De Lotus - kinder-en gezinscoaching

Vind hier het antwoord op je vragen....

Mandy van Ewijk

moeder baby ontwikkelingen & nog meer

Leven met Chronische Lyme en Co-infectie

Een ziekte die je vaak niet van de buitenkant ziet.

De tijd van uw keuzes

In uw hersenen zit een systeem, een stemmetje in uw hoofd en een tijdsbalk.

Liestoire

|| Lies Tanghe ||

Feelings With Music

A diary combined with lyrics

KoningsKrabbels | Weblog van Sandra de Koning - van de Pol

Lief, Leuk, Lachen, Leven, Lessen, Lezen, Luisteren, Langdradig, Lastig, Lanterfanten, Lef, Loslaten & Later...

GezondheidsCentrum-HealthCentre Ludwig Tummers

Full Service Para-medisch & para-psychotherapeutisch GezondheidsCentrum

Helen met Engelen

Healer. medium, auteur, kunst met een boodschap, spiritueel genezen, alternatieve geneeskunde, gezonde voedings adviezen, ziekte van Lyme begeleiding, tweelingzielen

%d bloggers liken dit: