Morgen rokjesdag: welke rok flatteert jouw figuur

Het wordt morgen 21 graden, die (witte) benen mogen dus geshowd worden want het is officieel weer tijd voor rokjesdag. De minirok is tegenwoordig weer helemaal in, maar ook de midi draait nog steeds mee. Maar welke rok past bij jouw figuur?

Mini
De minirok brak door in de jaren zestig, om in de jaren ’90 een comeback te maken en laat nu net die twee tijdperken momenteel weer hip zijn. Voor deze lente zijn vooral ultrakorte A-lijn rokjes het item dat je in huis moet halen. Helaas staan die vooral goed op dames met lange en slanke benen, al kun je er wel perfect een zwaarder bovenlijf mee weg camoufleren. De mini is dus ideaal als je gezegend bent met een appelfiguur. Let wel: draag bovenaan een losse top, deze verdoezelt je imperfecties en compenseert de hoeveelheid bloot aan de onderkant
 

De kokerrok
De kokerrok blijft een klassieker die eigenlijk altijd kan, zeker voor professionele gelegenheden is deze absoluut de meest geschikte lengte. Wie over wat meer vrouwelijke rondingen beschikt (en daar onzeker over is) blijft beter weg van de kokerrok. Die accentueert namelijk letterlijk alles. Voor magere vrouwen die net wat meer vrouwelijke rondingen willen creëren is de kokerrok echter wel een aanrader. Opteer voor een suède exemplaar als je helemaal mee wilt zijn en combineer met sneakers om het allemaal wat minder formeel te maken.

De midi-rok (en culotte)
De midi-rok flatteert alle figuren, ook al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo. Natuurlijk staat het lange dames een tikkeltje beter, maar een hoge hak lost dat probleem instant op. Durvers gaan dit seizoen voor de culotte (de kuitbroek) al draag je ook daarbij best hoge hakken als je zelf eerder aan de kleine kant bent. De culotte neigt immers de benen optisch is tweeën te snijden.
De maxi
De maxirok is helaas de minst flatterende rok in dit lijstje. Op kortere dames staat de maxi immers al snel plomp en ook als je een maatje meer hebt, doet deze rok niet zoveel goeds voor je. Heb je een zandloperfiguur (én lange benen) dan is de maxirok echt iets voor jou. Deze verbergt namelijk brede heupen. 

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2280983/2015/04/09/Morgen-rokjesdag-welke-rok-flatteert-jouw-figuur.dhtml

Ja vrouwen het is weer zover je mag jullie benen laten zien. Het wordt rokjes weer en het wordt genieten. Toch is het ook belangrijk welk rokje je wilt dragen. Want het kan heel veel veranderen aan je lichaam. Je benen langer laten tonen maar ook kan je bovenlichaam langer of korter tonen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM