Zo vind je de perfecte sportbeha

© Nike.

Een gewone beha vinden is al geen sinecure, maar de perfecte sportbeha vinden, dat is nóg moeilijker. De ene sport is immers de andere niet, en dus is het vaak een hele opgave om de juiste beha te spotten. Gelukkig is er deze flowchart, want die zet nog eens alles wat we tijdens de zoektocht moeten weten op een rijtje.

Blijkbaar gaat 20% van de vrouwen niet sporten omdat ze geen goede sportbeha hebben. Maar waar moet je nu precies op letten bij het kopen van een sportbeha?

– Wil je een beha waarin je vrij kan sporten maar die wel nog steeds schokken opvangt? Kies dan een sportbeha met een aanpasbare band voor extra steun en een racerback zodat je je schouders en armen goed kan bewegen.

– Wil je vooral comfort zonder aan steun in te boeten? Zoek dan een beha met zo weinig mogelijk naden. Dat zorgt ervoor dat irritaties tot een minimum beperkt worden.

– Heb je zwaardere borsten en voelen sportbeha’s meestal niet aangenaam aan? Ga dan op zoek naar een beha met verstelbare schouderbandjes en een open rug. Dat zorgt ervoor dat het gewicht beter verdeeld wordt.

– Ben je gezegend met een D-cup (of meer) en heb je continu steun nodig? Dan ben je het best gesteld met een sportbeha met beugels, een brede band onderaan en bandjes die je achteraan kan vastmaken (zoals bij een gewone beha).

Find Your Perfect Sports Bra | SELF

Een goede sportbeha is zeker optimaal. Dit alleen al om een goede steun van de borsten. Het is dan ook van belang hier een goede keuze in te maken.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM