Getest: de zelfbruinende panty ‘Teint de Soleil’ van DIM

De lente is die overgangsperiode waarin we wel al een rok willen dragen, maar onze melkwitte tot bijna doorschijnende benen nog niet zo graag aan de buitenwereld tonen. DIM wil dat probleem oplossen met de Teint de Soleil panty, die onze benen een subtiele sunkissed look moeten bezorgen. Maar lukt dat ook?

Een bruingekleurde panty die de illusie van blote benen wekt lijkt niet echt nieuw te zijn. Maar de troef van deze lichte DIM Teint de Soleil panty zou een subtiel tintje zijn dat voor een natuurlijk effect zorgt. Ik ben benieuwd…

Subtiel kleurtje
Toegegeven, de stof is héél dun en in vergelijking met vele andere gekleurde panty’s bijna onzichtbaar. De panty zit comfortabel, ruikt zelfs lekker (echt waar!) en het lentegevoel komt vanzelf doordat je amper voelt dat stof rond je benen zit. Het resultaat op onderstaande foto mag op zijn minst gezegd egaliserend en lichtjes bruinend genoemd worden. Denk ik. Op het eerste zicht.
Welk been draagt de panty?
Maar een vergelijkende studie waarbij ik mijn ene been door een pantypijp wurm, en het andere been onbewerkt laat, doet me dan weer twijfelen. Haal jij het “bewerkte” versus het natuurlijke been eruit? (Oplossing: zie onderaan de foto) “Natuurlijk effect?” Zeker weten. Ik zie het verschil niet meer tussen mijn eigen been en het been met de panty, dus daar zijn ze zeker in geslaagd. Maar veel bruiner is mijn been dus niet geworden.  Al kan ik nu innerlijk wel een klein beetje juichen dat het toch nog wel meevalt met dat witte melkflesseneffect.
Is geel het nieuwe bruin?
Ik ben redelijk overtuigd van het natuurlijke en egaliserende effect, tot ik vrolijk met mijn panty een andere kamer inwandel. Plots lijken mijn benen geel (!) te zijn in plaats van bruin. Ik sta open voor nieuwe trends, maar dit is toch een beetje te veel van het goed. Het is moeilijk vast te leggen op camera, maar in bepaalde hoeken is het geel erg onnatuurlijk. Een juiste lichtinval is dus essentieel voor een goed effect, en het woord “subtiel” kan meteen in vraag worden gesteld.


Conclusie: het proberen waard
Natuurlijk tintje? Jawel. Je ziet bijna geen verschil met een been zonder panty, mede doordat kleine oneffenheden zoals geboortevlekjes natuurlijk door de panty heenschijnen. Het kleurverschil is niet wereldschokkend bij de licht gebruinde huid, maar zeker de iets blekere huidjes zullen bij deze panty gebaat zijn. Helemaal incognito rondlopen met het stofje is echter onmogelijk, want bij een bepaalde lichtinval komen er gelige tinten aan de oppervlakte. Maar je moet ergens beginnen natuurlijk, dus in de grote, griezelige overgang naar Het Blote Been, vormt deze kous een prima tussenstap.BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2272680/2015/04/01/Getest-de-zelfbruinende-panty-Teint-de-Soleil-van-DIM.dhtml

Wie wil er geen bruin tintje op de benen. Maar het is allemaal wel mooi maar als je ze uit doet krijg je terug je eigen kleur dus misschien toch even de zon op je benen laten schijnen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertentie