Vrouw verslaat kanker door ananas te eten (en haar man buiten te gooien)

 

© Healthycandy.me.

Candice Marie Fox, 31, kreeg drie jaar geleden het verschrikkelijke nieuws te horen dat ze schildklierkanker had, en nog slechts vijf jaar zou leven. De vrouw bleef niet bij de pakken zitten en koos ervoor geen chemotherapie te volgen. In plaats daarvan begon ze aan een kuur met ananas … en schopte ze haar man buiten.

De Engelse Candice Marie Fox kreeg drie jaar geleden te horen dat ze schildklierkanker had en liet maar liefst 20 knobbeltjes verwijderen. Toen de dokter haar vertelde dat ze nog slechts vijf jaar te leven had en aan chemotherapie moest beginnen weigerde Fox dat echter, omdat ze van mening was dat twee van haar vrienden door chemo het leven hadden gelaten.

In plaats daarvan gooide ze haar leven drastisch om, en at ze maar liefst drie volledige ananassen per dag, samen met pompelmoes, citroen, appel, kiwi en banaan. Het idee hierachter? Deze vruchten zitten vol met de kankerwerende proteïne bromelaïne. Daarnaast schrapte het voormalige model ook alle andere toxische factoren in haar leven, waaronder alcohol, vlees en zelfs haar echtgenoot. Binnen de 6 maanden was haar kanker (die daarvoor in stadium 4 zat) zo goed als verdwenen. “Ik verwijderde alle toxische dingen in mijn leven en werd verschrikkelijk dankbaar dat ik nog mocht leven”, aldus Candice. “Ik probeerde de gigantische tumoren uit te hongeren met de pure wetenschap van voedsel. Ik heb geen kwaadaardige cellen meer in mijn lijf, gelukkig. Uiteindelijk ben ik ook dankbaar voor die kanker, omdat hij me veranderd heeft in de persoon die ik altijd al moest zijn.”

“Mijn beste vriend en mijn neef waren jaren voor ik ziek werd al overleden aan kanker en de gevolgen van chemotherapie. Er was dus geen haar op mijn hoofd dat eraan dacht om hetzelfde lot te ondergaan. Toen ik zelf een kankerdiagnose kreeg gaf ik mezelf zes maanden om die weer uit mijn lichaam te krijgen. Ik wilde de dokters aantonen dat ik dit alleen aankon. Stress, chemicaliën en dierlijke producten werken stuk voor stuk kanker in de hand. Daarom schrapte ik ze ook meteen uit mijn leven. Net als mijn man. Hij steunde me niet, en onze relatie liep niet goed, dus we gingen uit elkaar.”

Recente tests toonden aan dat Candice’s kanker op een 0.2 niveau staat, amper 0.1 hoger dan wat gezond is en perfect normaal voor gezonde mensen.

Ook oncoloog Mark Simon kan niet anders dan concluderen dat Candice van de ziekte verlost is. “Het aantal kankercellen in het lichaam van Candice is momenteel perfect normaal, en was dat ook in de voorbije twee jaren. Ik kan dus met zekerheid zeggen dat haar stadium 4 kanker momenteel onder controle is. Bovendien is het zo dat de meeste patiënten met dezelfde soort schildklierkanker die de normale medische weg volgen het meestal niet overleven. Kanker is een infectie van afwijkende cellen en kanker behandelen is daarom een beetje gelijkaardig aan het behandelen van een bacteriële infectie. We proberen daarom een omgeving te behouden die niet bevorderlijk is voor tumorgroei en uitzaaiing. Hierin speelt het dieet van de patiënt een belangrijke rol, net als een regelmatig bewegingspatroon, een positieve houding en zelfs spiritualiteit.”

Candice schrijft over haar gezonde levensstijl op haar website Healthycandy.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/2269928/2015/03/30/Vrouw-verslaat-kanker-door-ananas-te-eten-en-haar-man-buiten-te-gooien.dhtml

Al enkele mensen heb ik gehoord en ken ik ook die kanker vrij zijn door gezond te gaan leven en eten. Nu hier lees ik ook dat deze dame met stress of problemen zat misschien door haar man. Juist doordat ook los te kunnen laten kan er ook al heel wat goede resultaten zijn. Want soms speelt stress zeker mee in het verloop van kanker. Voeding speelt zeker een grote rol. Als je echt op een andere manier gaat eten of letten op je eten kan je lichaam ook andere antistoffen gaan aanmaken die tegen de kankercellen kunnen vechten en deze ook kunnen overwinnen. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM