Nieuwe website voor kinderen van ouders met psychische problemen of verslaving

 
Bron: Belga  © thinkstock.

Kinderen van ouders met psychische problemen of een verslaving kunnen voortaan terecht op een nieuw onlineplatform: ikmaakdeklik.be. http://www.ikmaakdeklik.be/ De site is een initiatief van de vzw huishouden.

Het onlineproject heeft als doel om meer kinderen van ouders met psychische problemen vroegtijdig de weg te laten vinden naar informatie, lotgenoten en partners in de hulp.

Kinderen van ouders met psychische problemen vormen een grote risicogroep binnen de geestelijke gezondheidszorg. Tot 70 procent van deze doelgroep krijgt te maken met ernstige problemen op lange termijn. Dat gaat over het zelf ontwikkelen van een stoornis over moeilijkheden op school tot gedragsproblemen, aldus de vzw.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/38/Familie/article/detail/2256000/2015/03/18/Nieuwe-website-voor-kinderen-van-ouders-met-psychische-problemen-of-verslaving.dhtml

Als kind kan je met dit probleem geconfronteerd worden en is het soms moeilijk hoe ermee om te gaan. Ook angsten die er zijn zowel van wat gaat er weer gebeuren of hoe zal ik mama of papa weer vinden. Dan is het goed dat mensen klaar staan om een luistert oor te zijn en je te helpen in die moeilijke tijd.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM