Zeldzame vorm van kanker door borstimplantaten

Zeldzame vorm van kanker door borstimplantaten

Bij vrouwen met borstimplantaten is in Frankrijk een zeldzame vorm van kanker geconstateerd. Eén vrouw is hieraan overleden.

Niet weghalen
Sinds 2011 zijn er in het land achttien gevallen van deze kanker aangetroffen. Dat het te maken heeft met de borstimplantaten, is duidelijk: er is volgens INCa een duidelijk verband tussen de kanker en het implantaat. Daarnaast komt deze vorm van borstkanker vrijwel nooit voor, en daarom valt niet te twijfelen over de link tussen de implantaten en de ziekte. Naar schatting hebben 400.000 vrouwen in Frankrijk borstimplantaten. Het instituut beveelt niet aan geplaatste implantaten uit voorzorg te verwijderen.

‘Slechte’ siliconen
De kanker is ook geconstateerd bij één vrouw met een implantaat van de inmiddels bankroete Franse onderneming PIP (Poly Implant Prothèse). Eerder was er in Europa een enorme rel gaande over de implantaten van deze onderneming. In Nederland zijn er meer dan duizend vrouwen die deze onjuiste siliconen hebben laten plaatsen. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd: er lopen nog steeds rechtszaken over.

BRON: http://www.lindanieuws.nl/nieuws/zeldzame-vorm-van-kanker-door-borstimplantaten/

Men hoort het toch vaak dat er iets na een tijd mis kan gaan met de borstimplantaten. En dan voornamelijk heeft het steeds te maken met lekker of uitzetting en de siliconen of de vloeistof die in het lichaam komt. Nu hoor je al meer en meer dat het eigen vet wordt gebruikt om je borsten groter te maken, zodat kans op bepaalde problemen minder wordt. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM