De horror: Emoji yoga is nu een ding

De laatste trend onder hipsters? Yoga geïnspireerd op emoticons, oftewel: emoga. In – waar kan het ook anders – trendy Londen kun je er ondertussen al lessen in volgen. Of de trend ook hier gaat doorbreken, valt nog af te wachten.

De twintigjarige Charlotte Bell uit Londen creëerde emoji yoga, omdat ze voortdurend emoji’s naar vrienden stuurt en yoga dé perfecte manier vond om die emoties te uiten in het echte leven. Ze bleek niet de enige die hier nood aan had, want ondertussen geeft ze er lessen in.  Waarom begrijpt geen normaal mens, al zijn de lessen blijkbaar wel populair.

Lesje in emoga
Een les emoga start altijd met het nabootsen van de drol-emoji als opwarming. Daarna rekt de klasgroep zich uit om de verbaasde emoji te imiteren, gevolgd door een biddende, boze, dansende en nog veel meer.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/2250755/2015/03/13/De-horror-Emoji-yoga-is-nu-een-ding.dhtml

Bepaalde smileys laten een bepaalde houding zien. Nu of dit een doorbraak gaat worden is nog maar de vraag. Het gaan nabootsen van bepaalde emoji en dan verweven in een bepaalde rusthouding. Dus als men nu iets stuurt en je zet er zo een emoji achter ga dan maar al in lotushouding zitten en vind de rust voor jezelf. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM