Dit willen wij graag in onze Pink Parcel menstruatiebox

 
© Pink Parcel.

Brits bedrijf Pink Parcel bezorgt maandelijks verwenboxen aan vrouwen voor tijdens hun menstruatie. Met een abonnement van 14 euro per maand krijg je maandelijks een verwendoos met o.m. tampons, thee, chocolade en een nagelvijl. Toch een beetje soft, vinden wij. Dit zouden wij liever in onze maandelijkse verwenbox zien.

Het concept op zich is best orgineel. Op de website van Pink Parcel moet je doorgeven wanneer je jouw regels krijgt en welk formaat en type tampons en/of maandverband je verkiest. Het bedrijf zorgt ervoor dat je vlak voor je ongesteldheid een doosje vol comfortabele producten krijgt om die periode aangenaam door te brengen. 15 euro per maand, de eerste doos krijg je als nieuwe klant aan 8 euro.

Allemaal goed en wel. Maar sinds wanneer is je menstruatie een excuus om halfzacht op de zetel te liggen, slappe theetjes te drinken en ondertussen als een wandelend/liggend cliché je nagels te vijlen? Wij zouden liever deze producten in onze maandelijkse verwenbox zien.

© Kos.

1. Dafalgan Forte
Een “theetje” of “stukje chocolade” om ons beter te voelen? Daar vrezen we voor. Klachten zoals migraine, buikkrampen of rugpijn bestrijden wij op de enige snelle en efficiënte manier: met een stevige pijnstiller. Na een halfuurtje zijn we zelfs vergeten dat het “die tijd van de maand” is, en kunnen we ophouden met er flauw over te doen. Te veel medicijnen slikken niet gezond zeg je? Als het bij die ene pijnlijkste dag van je regels in de maand blijft, is er geen reden tot paniek.

© thinkstock.

2. Rode wijn
Deze natuurlijke pijnstiller kan ook puik werk afleveren. Laat die fles wijn of cava maar aanrukken. Ook aanvaardbare alternatieven: cocktails! Nog leuker met een stel vriend(inn)en erbij. Of als we dan toch noodzakelijk thee moeten drinken, dan mag daar gerust een scheutje rum in.

3. Boksbal
Frustraties, humeurschommelingen of onverklaarbare woede-aanvallen alom, vlak voor, rond je menstruatie. In plaats van je lief, ouders, broers, zussen of vriendinnen ermee lastig te vallen kan een boksbal de eerste schokken opvangen. Bevoorderlijk voor het sociaal leven, de conditie én het humeur. Bovendien moeten er zo geen potten breken. Want die nagelvijl uit de Pink Parcel box zal het niet lang overleven als jij een plotse, waarschijnlijk totaal onredelijke woede-uitbarsting voelt opborrelen.

© Kos.

4. Een geheel onsexy maar supercomfortabele onderbroek
Hij komt er toch niet in deze dagen, dat lief van jou. Dus het opwekken van onnodige lustgevoelens kan je best mijden. Daarom is het nu het uitgelezen moment voor een (eventueel gigantische), Bridget Jones-geïnspireerde, comfortabele onderbroek. Geen kant en tierlantijtjes, maar een basic die ten allen tijde mooi op zijn plaats blijft zitten. De verademing.

5. Massage-olie
Een seksleven dat eventjes on hold staat wil niet zeggen dat er geen plaats is voor tederheid en intimiteit. Het is dan ook hét moment om een welverdiende massage op te eisen. Verzin desnoods menstruele kwaaltjes zoals een pijnlijke rug, en kijk eens vragend naar je geliefde. Uit ervaring wetende dat hij tijdens deze periode beter conflicten uit de weg gaat, zal hij niet anders kunnen dan knikken.

© shutterstock.

6. Een “laat me gerust”-joker
Dit concept zou gerust een universeel symbool mogen worden. Een kaartje dat ten allen tijde woordeloos de lucht in kan, en waarmee je omgeving begrijpt dat ze je even niet moeten lastigvallen. Geen verdere uitleg is vereist, niemand vindt je arrogant of vervelend. Er is enkel wederzijds begrip en vredigheid.

© Kos.

7. Megahilarische of superspannende dvd’s
Zet ons tijdens deze overgevoelige periode voor films genre “P.S. I love you”, en het hek is van de dam. Tranen willen we vermijden, tenzij door onbedaarlijk te moeten lachen. Een dvd-pakket met ofwel bloedstollende thrillers of superhilarische komische series is dus meer dan welkom. Oh ja, en moesten er hoofdrollen zijn weggelegd voor acteurs genre Ryan Gosling, Liam Hemsworth of Jamie Dornan, dan genieten die uiteraard onze voorkeur.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/2246731/2015/03/10/Dit-willen-wij-graag-in-onze-Pink-Parcel-menstruatiebox.dhtml

Maandelijks hebben vrouwen er toch een probleem mee. En dan is het altijd goed voor jezelf om ermee om te leren gaan. Want op zo een moment kunnen bepaalde vrouwen soms heel weinig verdragen en staan op scherp.
En wie weet voor deze dames die zichzelf eens willen verwennen in die periode. Surf dan eens naar de site.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM