Wie heeft er ervaring met drakenschedels…

Inmiddels ben ik bekend met de schedels en wat zij voor mij kunnen betekenen. Steeds vaker verschijnt ook de drakenschedels in mijn vizier. Omdat ik (nog niet) beschik over eigen ervaringen, moet ik het vooral hebben van wat ik er over lees of hoor. Zo zouden drakenschedels een andere frequentie en energie dan de schedels die de vorm van een ‘hoofd’ hebben.

1

Dat niet iedereen het prettig vindt om met een drakenschedel te mogen werken, mag duidelijk zijn. Net zoals bij schedels, geldt ook hier dat deze draken vaak met diepe emoties werken. En dat moet je willen aangaan. Ben je iemand die vanuit je hart werkt, dan is de kans groot dat ook drakenschedels je (zullen) aanspreken. De draak is sterk verbonden met de vier elementen; vuur, aarde, lucht en water, die samengaan met het vijfde element van Ether of Akash (de levenskracht).

2

Kristallen draken schedels vinden het fijn om met hun ‘hoeders’  (en of lichtwerkers) samen te werken. Draken hebben een zeer krachtige (healings)energie. Deze brengen ze graag over op hun hoeders/lichtwerkers. Daarnaast bezitten draken ook  beschermende krachten. Heeft een draakje jou uitgekozen om een hoeder/lichtwerker te worden en je gaat met hem/haar samenwerken dan kan het zijn dat  je veel oud zeer gaat opschonen of dat er dingen bij je worden losgemaakt. Daardoor kun je transformeren naar een volgend level. Drakenschedels kunnen je dus helpen met je ontwikkeling naar een hoger bewustzijn. Zelf heb ik al een tijdje enkele kristallen schedels onder mijn hoede. Het moge vreemd klinken, maar gevoelsmatig dragen deze schedels meer energie met zich mee dan normale edelstenen.  Het voelt voor mij alsof ze een ziel hebben. Ik beleef er veel plezier aan en ben trots om met deze  schedelwezens te mogen werken. Zijn er mensen met soortgelijke ervaringen als het over drakenschedels gaat?

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2015/03/09/wie-heeft-er-ervaring-met-drakenschedels

Ik heb ze nog niet zien liggen en weet ook de betekenis er niet echt van.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertentie