Hoe heerlijk is een massage met warme kruidenstempels…

Soms kom je dingen op internet tegen of hoor je er mensen over praten. Zo lijkt mij een massage met kruidenstempels goddelijk. Deze warme kruidenstempels zijn buideltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Deze van oorsprong Thaise massage is aangepast aan Europese wensen. De kruidenstempels worden met stoom verwarmd en daarna volgens een bepaald patroon op de rug gelegd. Door de warmte trekken de kruiden diep in je huid en geven een helende werking af. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage . Doorgaans worden alleen de rug- en schouderpartij met de warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. Daarop is er een ontspannende massage met warme olie op de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten.  Natuurlijk verschilt de behandeling per kliniek. Het idee dat de massage het lichaam stimuleert om beter te functioneren en het tegelijk tot rust brengt, spreekt mij zeker aan. Na de massage zal de huid nog heerlijk geuren van de kruidenstempels. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Misschien is het de tijd van het jaar. De overgang van winter naar de lente. Een kruidenstempel massage zou ideaal zijn voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name, dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma’s, dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. Niet iedereen heeft baat bij deze massage. Een kruidenstempelmassage is niet geschikt voor mensen met epilepsie en hoge bloeddruk en voor zwangere vrouwen. Ervaringen met deze massage zijn zeer welkom

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2015/02/24/hoe-heerlijk-een-massage-met-warme-kruidenstempels

Als deze massage goed gegeven is, is dit zalig na twee uurtjes lekker met de stempels op je lichaam de geur van de kruiden wordt je helemaal relaxend. Ook kan met kruiden gebruiken om bepaalde lichamelijke pijnen te verzachten.
Ik zou het iedereen eens aanraden om het te doen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM