“Ik was zes toen vader van mij zijn vrouw maakte. Hij verkrachtte me en aborteerde zijn kind”

Jarenlang onderging ze het vreselijke misbruik van haar vader. Ze was een kind van zes toen haar moeder vertrok, waarop haar vader haar tot zijn onderdanige vrouw maakte. Hij verkrachtte haar en voerde thuis een abortus uit op zijn dochter. En toch bezocht de nu 46-jarige Engelse Judy van Niekerk haar vader en kwelduivel op zijn sterfbed. Daar vergaf ze hem de mensonwaardige gruwel die hij haar tot haar twintigste liet ondergaan.

De kleine Judy kookte voor haar vader Noah Walsh en deed in haar eentje het huishouden. Hij verkrachtte haar en schoot haar in de borst. Uiteindelijk stapte Judy naar de politie. Voor de rechter verklaarde Walsh: “Judy en ik leefden als man en vrouw”.Ondanks die onpeilbare ellende, de pijn en het immense verdriet, ging Judy haar vader bezoeken op zijn sterfbed. Daar zei ze hem dat ze van hem hield en dat ze hem alles vergaf.”De meeste mensen hebben fijne herinneringen aan hun kindertijd. Mijn papa leerde me zwemmen en nam me mee op picknicks. Maar ik heb ook heel veel slechte herinneringen. Ik moest hondenvoer eten omdat er niets anders was. Ik werd emotioneel, mentaal en seksueel misbruikt”.“Ik was zes en moest tegen hem boksen”
“Toen ik zes was, leerde mijn vader me boksen. Ik was nog heel klein, maar hij wilde dat ik het tegen hem opnam. Ook al deed het me pijn. Hij was gemeen tegen mijn moeder. Hij noemde haar lui en stom en hij sloeg haar”.Toen Judy zes was, trok haar moeder eruit. Ze keerde terug toen Judy tien was, maar die reünie duurde niet lang”.

Mijn broertjes en zusjes wisten niet dat ik zwanger was. Die eerste keer kreeg ik gelukkig een miskraam

Judy van Niekerk

Zorgen voor vijf broers en zussen
“Toen mijn moeder wegging, behandelde hij mij als zijn onderdanige vrouw. Ik had naar school moeten gaan, maar dat liet hij niet toe. ‘Je hebt hier te veel werk’, zei hij. Ik moest thuisblijven en voor mijn vijf jongere broers en zussen zorgen. Ik moest heel vroeg opstaan om voor iedereen ontbijt klaar te maken en hun brooddozen in te pakken. Ik moest onze kleren met de hand wassen, we hadden geen wasmachine”.

Walsh verwierf het hoederecht over zijn dochter, maar hij bleef haar mishandelen. “Hij bedreigde me met messen. Ik was uitgeput door het vele huishoudelijke werk”.

“Het gevoel dat ik voor niets deugde”
“’s Avonds was ik zo moe dat ik vroeg naar bed wilde. Maar mijn vader had andere gedachten. Hij dwong me om op te blijven tot hij naar bed wilde. Hij dwong me in zijn kamer te slapen”.

“Ik was nog een kind toen hij me seksueel begon te misbruiken en me verkrachtte. Ik had zo veel pijn. Hij maakte me verward en gaf me het gevoel dat ik nergens goed voor was”.

“Mijn broers en zussen hebben hem dat nooit zien doen. Ze wisten ook niet dat ik zwanger was. Die eerste keer kreeg ik gelukkig een miskraam”.

Toen Judy dertien jaar was, sloeg haar vader haar zo hard dat ze breuken opliep. Hij dreigde er ook mee haar dood te schieten.

Ik wilde de baby houden, omdat ik zo ongelooflijk eenzaam was, de hele dag in mijn eentje opgesloten. Ik hoopte dat ik zo iemand zou hebben om tegen te praten

Judy van Niekerk

“Hij zei dat ik door de duivel bezeten was en dat ik zijn liefde niet verdiende. Hij zei dat hij zijn eigen leven had opgeofferd om mij te redden. ‘Als je niet verandert, ga ik je moeten doodschieten’, zei hij. Op een dag, ik was veertien, werd hij weer kwaad en schoot hij me in de borst”.

Voortdurend verhuizen
Toen belde een buur een ziekenwagen. Volgens de dokters ontsnapte ze ternauwernood aan de dood. De politie kreeg te horen dat ze zichzelf had neergeschoten.

“We verhuisden voortdurend, zodat we geen buren hadden die ons in de gaten konden houden”, herinnert ze zich.

“Ik mocht van mijn vader niet  naar school, zodat ik ook geen vrienden had aan wie ik mijn verhaal kwijt kon. Hij dwong me in zijn bed op hem te wachten tot hij thuiskwam van zijn werk. Dat jaar werd ik een tweede keer zwanger”.

“Ik wilde de baby houden, omdat ik zo ongelooflijk eenzaam was, de hele dag in mijn eentje opgesloten. Ik hoopte dat ik zo iemand zou hebben om tegen te praten”.

Abortus met kapstok
“Maar mijn vader wilde niet het risico lopen dat mensen er zouden achterkomen wat hij me had aangedaan. Dus sloeg hij me in mijn buik en dwong hij me hete baden te nemen in een poging de zwangerschap te onderbreken. Uiteindelijk aborteerde hij me thuis met een kapstok”.

Twee jaar later had Judy opnieuw een abortus, nu in een ziekenhuis.

“Later verontschuldigde ik me bij mijn vader omdat ik zwanger was geworden. Ik dacht dat het mijn schuld was. Ik was gehersenspoeld”.

Ik was bang toen ik hem ging bezoeken. Maar de angst smolt als sneeuw voor de zon toen ik zag hoe de kanker hem had aangetast. Hij zag er zo kwetsbaar uit. Ik vond het erg hem zo te zien lijden en hij was blij me te zien

Judy van Niekerk

Toen Judy 20 jaar was, liep ze weg en ging ze in Londen boekhouden studeren.  “Ik besefte toen dat ik moest vluchten wilde ik nog een kans op een leven maken”.

‘Speciale relatie’
Enkele jaren later trok ze naar Zuid-Afrika. Daar ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, Tiny van Niekerk. Die moedigde haar aan om de politie te contacteren. In oktober 2000 verscheen de toen 55-jarige vader voor de rechter. Judy getuigde tegen haar vader.

“Mijn vader verklaarde dat onze relatie ‘speciaal’ was. Hij zei: ‘We leefden als man en vrouw. Toen mijn dochter vertrok, stortte mijn wereld in'”.

De rechter noemde de feiten “de ergste van die aard die ik ook moest aanhoren”. Walsh werd veroordeeld tot vijftien jaar cel.

Maar vier jaar later, in 2004, kreeg Judy een telefoontje van de politie. Dat haar vader in de ziekenboeg lag met terminale longkanker.

Dankbaar
Ze besloot hem te bezoeken. “Ik besefte dat ik hem moest zeggen dat ik om hem gaf. Ik was hem dankbaar voor alles wat hij me had geleerd. Hij leerde me zwemmen, hij leerde me sterk te zijn”.

“Ik was bang toen ik hem ging bezoeken. Maar de angst smolt als sneeuw voor de zon toen ik zag hoe de kanker hem had aangetast. Hij zag er zo kwetsbaar uit. Ik vond het erg hem zo te zien lijden en hij was blij me te zien”.

Rust
“Maar hij begreep nog altijd niet waarom ik hem bij de politie had aangegeven. Dat verbaasde me niet, het maakte me ook niet boos. Ik zei hem ‘ik hou van jou’, en hij zei hetzelfde”.

“Nadat hij was gestorven, was ik triest. Hij was nog altijd mijn vader. Ik was ook blij dat ik hem nog één keer was gaan bezoeken. Eindelijk had ik rust gevonden”.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2200307/2015/01/30/Ik-was-zes-toen-vader-van-mij-zijn-vrouw-maakte-Hij-verkrachtte-me-en-aborteerde-zijn-kind.dhtml

Maak het maar mee als kind. Die gruwel die hier beschreven staat. Juist zou ik echt willen weten voor wat de vrouw het kind haar moeder er van doorging bij die man.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM