Hoe technologie ons seksleven de komende jaren zal veranderen

© Shutterstock.

Seks is leuk, daar zijn we het allemaal al een tijdje over eens. Sinds we weten dat geslachtsgemeenschap er niet enkel is om kinderen te baren, is de wereld van de sekssnufjes dan ook booming business. Met dank aan de technologie kan dat alleen maar beteren de komende jaren. Dit zijn de meest sexy verwachtingen voor de toekomst.

© SKEA
© Vajankle

Apps die ons seksleven een boost geven
Je kan het zo gek niet bedenken, of er is een app voor. Wat seks betreft is dat niet anders, al ligt er nog heel wat onontgonnen terrein open voor ontwikkelaars. Een voorbeeld van een nu al geslaagde app is SKEA, die je aan de hand van een leuk videospelletje je bekkenbodemspieren laat trainen.

Seksspeeltjes die je kan bedienen met je smartphone
Een vibrator gebruiken, terwijl je lief de touwtjes in handen heeft met zijn smartphone als afstandsbediening, sexy toch? En ideaal om lange-afstandsrelaties opwindend te houden. Sommige vibratortypes hebben nu al zo’n functie, voor andere is het héél nabije toekomstmuziek.

Penisverlengingen
Size doesn’t matter, maar het helpt wel. In Zuid-Korea kunnen mannen met behulp van een operatie die ligamentolysis heet hun penis met ¿ tot 4 cm later verlengen. De procedure staat nog in zijn kinderschoenen, maar raakt meer en meer verspreid naar andere continenten.

Wie veel geduld (en geld) heeft: wetenschappers aan het North Caroline Wake Forest Institute zijn bezig met het laten groeien van penissen in laboratoria, met als doel om ze op lange termijn op mensen te transplateren. Een penis naar keuze dus. Let wel: met ‘lange termijn’ gokken ze op een tijdspanne van 10 jaar.

Vajankle, de hemel op aarde voor voetfetisjisten
Ze bestaan wel degelijk, mensen die opgewonden worden van voeten. En blijkbaar is die doelgroep groot genoeg om er een product voor op de markt te brengen, want de Vajankle is een valse vagina in de vorm van een voet. Het oordeel laten we aan jou over.

Een onenightstand met wie je maar wil
Hoezo, Tupac is dood? Dit filmpje liet ons even geloven van niet, door een levensechte hologram van de rapper op het podium te doen verschijnen. In de (verre, verre) toekomst moet het dus wel mogelijk zijn om de nacht van je leven te beleven met één van je favoriete sterren. Of een hologram daarvan toch, alleszins. Een extra voordeel: strikt genomen kan je dan niet van overspel spreken, toch?

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/607/Seksspeeltjes/article/detail/2197812/2015/01/28/Hoe-technologie-ons-seksleven-de-komende-jaren-zal-veranderen.dhtml

Sorry mensen maar begrijp niet dat hier ook technologie aan te pas moet komen. Als men seks wilt dan komt dat toch uit gevoel van twee personen of soms alleen. Daar hoe je allemaal die snufjes toch niet voor te hebben. En dan bedoel ik niet over een spelletje dat men kan gebruiken, nee wat dat kan nog zelfs zeer leuk zijn. Maar nu dat men het via een app al kan gaan bedienen dat vind ik een beetje ver gezocht. Neem dan gewoon Ben Wa Balletjes die je ook heel de dag kan inhouden en daar men dan nog eens een voordeel mee hebt dat je bekkenbodemspier ermee traint.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM