OM JE BORSTEN GROTER TE LATEN LIJKEN

14 do’s & don’ts om je borsten groter te laten lijken

Afbeeldingsresultaat voor borsten groter laten lijken

 

Aan jouw lijf geen polonaise. Of beter gezegd geen dr. Schoemacher, want ook al zijn jouw borsten klein (maar wel fijn), onder het mes ga je niet zomaar. Gelukkig kun je met de volgende tips je borsten optisch groter laten lijken!

Oké, we hoeven nou ook weer niet gelijk Pamela Anderson 2.0 te worden, maar een beetje decolleté is op z’n tijd best wel gezellig. Pronken met je twee meiden doe je toch liever als er ook ergens mee te showen valt, nietwaar? Dus help Moeder Natuur gewoon een handje met deze 15 manieren waarop je van een amper A’tje naar een biggie B gaat.

#1 Juiste houding
Een brutaal mens heeft de halve wereld, maar een vrouw met de juiste houding heeft mannelijke aandacht. Het maakt al een wereld van verschil als je rechtop staat. Probeer hier dus wat meer bij na te denken als je loopt en oefen het. Je pronkt dan niet alleen met je borsten, je straalt ook zelfvertrouwen uit als je met je schouders ietsje naar achteren en je heupen naar voren gekanteld loopt. Maar eh, niet overdrijven hè?

#2 Gebruik geen medicijnen
Je hebt er vast weleens een vriendin over horen klagen, dat door de pil haar borsten enorm zijn gegroeid. Dat kan inderdaad, maar waarschijnlijk is ze hiernaast ook aangekomen. Grotere borsten willen is dus niet echt een goede reden om aan de pil te beginnen. Net zoals andere vage medicijnen die grotere borsten beloven. Geloof ze niet, je lichaam raakt er alleen maar door van slag.

#3 Stop je beha niet vol
Het feit dat je wat meer ruimte hebt in je beha om het één en ander op te vullen, wil niet zeggen dat dit ideaal is. Het betekent vooral dat je eigenlijk een nieuwe, beter passende beha moet aanschaffen. Tissues, zakjes met water of kipfilets, het gaat gegarandeerd schuiven, eruit vallen of erger: lekken. Kun je echt niet zonder er iets in te stoppen? Ga dan voor profi kipfilets van bijvoorbeeld Hunkemöller.

#4 Contouren
Hoe lullig je decolleté er ook uitziet, met een bronzer en een kwast kun je een hoop doen. Doe een beha aan, waarin je borsten stevig en goed op hun plaats blijven zitten. Volg daarna met een kwast de rondingen van je borsten in het midden en aan de bovenkant. Veeg de bronzer goed uit en accentueer ook gelijk je sleutelbenen.

#5 Geen twee beha’s
Wat je ook besluit te doen, ga niet in de weer met twee beha’s over elkaar dragen. Het wordt vaker als tip gegeven, maar de kans is groot dat de boel na een uurtje begint te schuiven en je continu bezig bent je jongedames in bedwang te houden. Het resultaat lijkt en is ook verbluffend, maar één beha voelt al als de hel op de aarde na een lange dag. Kun je nagaan hoe dat is met twee!

#6 De maximizer
Het antwoord op het leed dat kleine borsten hebben heet, is de maximizer. Loop een lingeriezaak binnen en je ziet deze beha’s gelijk hangen. Zelfs Primark heeft ze in het assortiment. Een vriendin voor het leven voor iedereen die droomt van een cupmaat meer.

#7 Juiste manier van sporten
Heb je al een borstpartij waar je niet zeker over bent, slinken ze ook nog eens bij iedere stap die je in de sportschool zet. Dat is balen, inderdaad, maar als je de juiste sportoefeningen doet, kunnen je borsten ook zeker groter lijken. Focus op het versmallen van je taille bijvoorbeeld of leg de aandacht niet op het afvallen, maar op het spieren kweken.

#8 Kleding
Ruches, franjes of horizontaal gestreepte shirts: het zijn de simpele dingen die je borsten groter doen laten lijken. Ook een grote statementketting, een ronde halslijn of een coltrui accentueert de grootte van je borsten. Je vraagt je misschien af: waar is de V-hals? Het accent ligt hiermee wel op je borsten, maar het laat ze niet perse optisch groter lijken helaas.

#9 Geen te kleine beha
Wat je ook doet, hijs jezelf niet in een te kleine beha. Het is misschien verleidelijk om te doen, want je creëert er wel dat spleetje mee, maar het is niet erg goed voor je borsten en je lijf. Je krijgt er striemen van en als je een strak truitje draagt, ziet het er ook nog eens raar uit (lees: vage bobbels overal).

#10 Accentueren kun je leren
Accentueer je taille met een riem of kort jasje. Als je de aandacht legt op je smalle taille dan vallen je borsten groter uit. Ideaal. Ook een taillerok of -broek doet mooie dingen voor kleinere borsten.

#11 Draag crop tops
Ook leuk en heel erg hip: crop tops. Kweek een mooi sixpackje en schiet in een mooie crop top. Te koud in de winter? Draag er een blouse onder of een shirt met lange mouw. Vrieskou-verantwoord en hartstikke leuk.

#12 De juiste beha voor het juiste effect
Voor een mooi decolleté draait het allemaal om de perfecte beha. Elke beha heeft zo zijn eigen specialiteit. We noemden al de maximizer, maar de volgende drie heb je ook nog:
Push-up beha: brengt je borsten dichter bij elkaar, zodat je dat spleetje krijgt.
Padded bh: geen spleetje, maar door de verschillende foam pads worden je borsten groter in het geheel.
Gel, lucht of met water gevulde bh’s: je borsten bewegen natuurlijker met je mee, alleen het nadeel is dat ze vaak wat duurder zijn.

#13 Veiligheidsspeld
Gebruik een veiligheidsspeld om de twee cups van je beha aan de voorkant aan elkaar vast te maken. Daardoor breng je je borsten dichter bij elkaar, waardoor je ineens zowaar een decolleté hebt. Let wel op: als je borsten groter zijn dan een B-cup, dan zal er te veel spanning staan op de speld en is de kans groot dat hij knapt.

#14 Sportbeha
Tot slot de sportbeha. Een goed passende sportbeha is niet alleen handig in de sportschool, ook onder een normaal shirtje zorgt het ervoor dat je borsten goed op hun plek blijven zitten en ja, ook groter ogen.

BRON: http://www.ze.nl/p/158390/14_dos__donts_om_je_borsten_groter_te_laten_lijken
Sommige vrouwen willen ook in de kijker lopen met hun borsten. Ze zijn er wel tevreden mee maar willen op een moment een maatje meer. Willen geen borstvergroting en terecht zeg ik al snel. Maar er zijn er die vindingrijk zijn en toch zo hun borsten kunnen tonen in die decolleté. De juist houden en een goed zittende beha kan al wonderen laten zien. Daarom vrouwen, als je er toch ook fier op bent maar je vind ze te klein, misschien heb je dan iets gevonden om het te verhelpen als je dit gelezen hebt. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

4 Comments:

 • 10 dingen die vrouwen met kleine borsten herkennen

  Sommige dingen kun je echt niet met vriendinnen bespreken als zij grote borsten hebben en jij niet. Je voelt je misschien al snel het ‘kleintje’ van de groep en tja… Daar horen deze herkenbare dingen helemaal bij.

  1. Bh’s kopen = hel.
  2. Je kan alleen mix & match bikini’s kopen omdat de bovenkant anders altijd te groot is.
  3. Jurkjes vallen nooit mooi rond je borsten.
  4. Strapless is al helemaal een no go. Waar zijn je borsten heen?
  5. Decolleté is iets waar jij niet over mee kunt praten.
  6. Vroeger was jij dat meisje dat haar bh ging opvullen met wc-papier.
  7. Je hebt een la vol kipfilets om je borsten een zetje in de goede richting te geven.
  8. Voor het eerst je bh uittrekken bij een man blijft spannend.
  9. Weten dat mannen die zeggen dat ze van ‘kleine borsten houden’ een C-cup bedoelen, niet een A.
  10. Een bh vinden zonder push up is zo goed als onmogelijk.

  BRON: http://www.vrouwen.nl/view/122759/10+dingen+die+vrouwen+met+kleine+borsten+herkennen

  Bepaalde vrouwen willen iets grote borsten, al heb je die keuze niet altijd. En moet je vrede nemen met wat je hebt. Al is het dan soms moeilijk om een bepaald kleedje te kopen. Meestal zijn de cups ingewerkt en past het niet altijd bij de maat die je nodig hebt.

  Aum Shanthi

 • Kleine borsten? Van bh-vulling tot borstvergroting!

  De ene vrouw droomt van grotere borsten, terwijl de ander helemaal happy is met haar bescheiden cupmaat. Behoor jij tot de eerste groep van vrouwen met kleine borsten? Dan heb je vast weleens nagedacht over een bh-vulling of een borstvergroting. Belangrijk is om een weloverwogen beslissing te maken. Daarom vertelt Dokterdokter meer!

  Grotere borsten zonder operatie
  Ben je niet tevreden met je cupmaat, maar vind je een borstoperatie een te grote stap? Je kunt dan natuurlijk zelf grotere borsten creëren. Dit kan op verschillende manier, bijvoorbeeld door:
  Een bh-vulling. Je kunt tegenwoordig in veel winkels die bh’s verkopen een extra vulling kopen. Hoewel een bh-vulling een snelle en goedkope oplossing is, kan het een probleem worden als je bijvoorbeeld een dagje naar de sauna wil. Zonder kleding, bikini of badpak kun je kleine borsten lastig verbloemen. Ook ligt de drempel om je uit te kleden in het bijzijn van een (nieuwe) partner vaak een stuk hoger.
  Veel vrouwen met kleine borsten overwegen borstspieroefeningen, om zo de borsten steviger en groter te laten lijken. Borstspieroefeningen dragen echter niet bij aan de ontwikkeling van grote borsten.

  Borstvergroting: voor en na
  Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor grotere borsten? Dan kan een borstvergroting een oplossing bieden.

  Voor de borstvergroting
  Vaak krijg je eerst een intakegesprek, waar jouw wensen en vragen worden besproken. Je krijgt verder advies over de mogelijkheden bij een borstvergroting. Denk aan de vorm, grootte, plaatsing van de implantaten en het soort implantaten. Voordeel van een intakegesprek is dat je nergens aan vast zit. Bij twijfel ben je dus niet verplicht de borstvergroting uit te laten voeren.

  Tijdens de borstvergroting
  Een borstvergroting duurt ongeveer een uur. Onder narcose maakt de plastisch chirurg een snee in de huidplooi onder je borst. Vervolgens brengt hij borstimplantaten aan onder de huid, waardoor je borsten meer volume krijgen. Zodra de implantaat op de goede plek zit wordt de borst dichtgemaakt.

  Na de borstvergroting
  Na de borstvergroting voelen borsten vaak gezwollen en gespannen aan. Om je borsten steun te geven en het herstelproces te bevorderen krijg je een sportbeha. Meestal kun je dezelfde dag van de operatie terug naar huis. Let op: vermijd de eerste zes weken na de operatie zware lichamelijke inspanningen.

  Kosten borstvergroting
  Gemiddeld kost een borstvergroting in Nederland rond de 3500 euro. Dit bedrag verschilt echter per kliniek, ziekenhuis of plastisch chirurg. Een borstvergroting wordt over het algemeen niet vergoed door zorgverzekeraars.

  Borstlift
  Heb je last van kleine en verslapte borsten? Dan kun je voor een borstlift kiezen. Door verslapping van de borsten komen de tepels namelijk soms onder de borstplooi terecht. De tepel en de tepelhof worden tijdens een borstlift onder narcose verplaatst naar een andere plek. De plastisch chirurg kan ook de huid onder de borst naar elkaar toe brengen en de huid vervolgens aan elkaar hechten. Hierdoor worden de borsten steviger. Een borstlift kan ook in combinatie met een borstvergroting.

  Auteur: Jacqueline van Kuler
  Bronnen: KliniekVeldhoven.nl

  BRON: http://www.dokterdokter.nl/gezond-leven/uiterlijk/kleine-borsten-van-bh-vulling-tot-borstvergroting/

 • Dingen die alleen vrouwen met kleine borsten herkennen

  Een wc-papiertje of sok in je beha proppen, een push-up beha of toch maar een kipfiletje erbij? Schaam je vooral niet hoor, vrouwen met kleine borsten hebben één van deze dingen (of allemaal) allemaal waarschijnlijk wel eens geprobeerd.

  Vrouwen onder elkaar met kleine borsten, herkennen zich volledig in een aantal dingen. Zo zijn triangelbikini’s vaak niet in hun kast te vinden, hebben ze een obsessie voor biggy tits en is beha-loos door het leven gaan een optie. En zo zijn er nog talloze andere herkenbare dingen, read and learn over
  little titties.

  Ook wij dragen een sportbeha
  Je zou het misschien in eerste instantie niet denken, maar ook vrouwen met kleine borsten dragen sportbeha’s hoor! Soms lijkt het allemaal compleet plat te zijn, toch wil er nog wel eens iets pijnlijk heen en weer bouncen tijdens een goede sessie op de crosstrainer.

  Theezakjes niet aan de orde
  Waarschijnlijk hebben wij over 30 jaar nog stééds geen hangende theezakjes. Hoera! Dat kunnen veel vrouwen met cup D niet zeggen. Sorry ladies met big boobs.

  Liever geen triangelbikini’s
  Je zult eerder in de kledingkast van een vrouw met kleine borsten een goede push-up beha vinden, dan een triangelbikini. Die zijn namelijk funest voor kleine borsten. Ze maken ze namelijk nog kleiner lijken dan ze al zijn. We don’t want that!

  Grote-borsten-obsessie
  Gek genoeg hebben bijna alle vrouwen met kleine borsten een obsessie voor grote borsten. Niet dat we die nou per se ook willen hebben, maar het kijken ernaar geeft een voldaan gevoel. Waar dat door komt? Goede vraag. Misschien omdat we zelf wel eens zouden willen weten hoe het voelt om big tits te hebben.

  Geen rugpijn
  Sommige vrouwen gaan zelfs onder het mes voor een borstverkleining omdat ze een te erge last hebben van hun rug door de zwaarte van hun grote cup maat. Gelukkig geldt dit niet voor vrouwen met kleine borsten! Wij voelen vaak niet eens dat we ze hebben, laat staan dat we er rugpijn van hebben.

  Kate Moss, Cameron Diaz en Keira Knightley
  Wij vrouwen met kleine borsten, brengen een ode aan celebs als Kate Moss, Cameron Diaz en Keira Knightley. Drie prachtvrouwen mét kleine borsten. Zij laten zien dat kleine borsten fantastisch zijn en dat je er de mooiste items mee kunt dragen!

  Billenman
  Die kleine borsten blijven voor veel vrouwen toch een onzekerheid. Daarom zijn vrouwen met little tits vaak opzoek naar billenmannen, want aan de eis van een goede bil kunnen zij zeker voldoen! Wanneer zij te horen krijgen tijdens de date dat iemand toch echt een borstenman blijkt te zijn, komt die onzekerheid toch wel even om de hoek kijken.

  BRON: http://www.ze.nl/p/161762/dingen_die_alleen_vrouwen_met_kleine_borsten_herkennen

 • De helft van de Europese vrouwen wil kleinere borsten

  Slecht nieuws voor de mannelijke bevolking: uit een enquête van lingeriemerk Triumph blijkt immers dat het lichaam met rondingen heeft afgedaan. Vrouwen willen liefst kleinere borsten, dat stelt het ‘2016 Female Confidence Report’.

  Voor de enquête werden vrouwen in Duitsland, Italië, Frankrijk, Denemarken, Polen en het Verenigd Koninkrijk bevraagd, om na te gaan of er bepaalde opvattingen of idealen waren rond het vrouwelijke lichaam.
  Klein maar stevig

  Uit de resultaten kwam naar voren dat maar liefst 40 procent van de vrouwen zich zorgen maakt om de stevigheid van haar borsten, en liever een kleinere maar strakke cupmaat zou hebben. Bovendien maakte 34 procent zich ook zorgen over de grootte, terwijl 32 procent van de vrouwen niet tevreden was met de vorm en 29 procent die decolleté liever anders zou zien.
  Leeftijd?

  Daarnaast keek het merk ook naar de invloed die leeftijd had op het ideaalbeeld. Wat bleek? Maar liefst 41 procent van de dertigers is ongelukkig met hoe haar boezem eruit ziet. En vrouwen tussen 30 en de 50 jaar oud verlangen vooral naar stevige borsten, terwijl jonge vrouwen tussen 18 en 29 jaar oud vooral een diepere decolleté willen.
  Moederschap

  Ook het moederschap bleek een grote rol te spelen. Maar liefst de helft van de moeders die deelnamen aan de bevraging, vonden dat die mooie vorm van hun borsten verloren was gegaan toen ze mama werden. 63 procent onder hen vond ook dat hun borsten meer hingen dan voordien. Over het algemeen gaf zelfs 40 procent aan dat kinderen baren ervoor gezorgd had dat ze minder tevreden waren met hun borsten.
  Resultaten

  Onderzoekster Lucy Aphramor besluit dat we leven in een maatschappij die geobsedeerd is door de jeugd. “Het zelfbeeld van vrouwen hangt ontzettend nauw samen met de normen van lichamelijke perfectie en een mooi uiterlijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze moeite hebben met hun lichaam wanneer het begint te veranderen en ouder wordt.”

  BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/11/Psychologie/article/detail/2637484/2016/03/05/De-helft-van-de-Europese-vrouwen-wil-kleinere-borsten.dhtml


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Pensieri Parole e Poesie

Sono una donna libera. Nel mio blog farete un viaggio lungo e profondo nei pensieri della mente del cuore e dell anima.

Nadia wandelt

Wandelblog

We Love Me Now

Very OK Person! Connect with me; lovemeanonymous5@gmail.com Instagram: _l.o.v.e.me

Tiernnadrui

Dans in de regen

Myrela

Umjetnost, zdravlje, civilizacije, fotografije, priroda, knjige, recepti, itd.

Levenslange blog

levenslessen

Tistje

ervaringsblog autisme sinds 2008

Yab Yum

Yab Yum

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Met Nonkel Juul, Bieke en tal van anderen

Theo-Herbots-Freelance-Journalist-Fotograaf 💙|| Daily Information in 💌 in 1️⃣1️⃣0️⃣ Languages ✅

You can translate any page and post on this "GREAT" Blog into 110 Languages with the Google Translate Widgete 😀‼ || Gedachten over Levensstijl en Gezondheid. Een gezondheid 😀 en Fotografie💥-Blog 💌Speciaal voor U ✅, Samen met U ✅, Samen door U ✅💚||

MyView_Point

Right <> correct of the center

Bio-Blogger

Bio-Blogger is an excellent source for collaborations and to explore your businesses & talents.

Regenboogbui

~ Leren, creëren, inspireren ~

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

newtoneapblog

A Discarded Plant

Inhale Peace; Exhale Love. Joy will Follow! - RUELHA

As long as there's breath, there will always be HOPE because nothing is pre-written and nothing cannot be re-written!

Ontmanteld en Ontwricht

Blog door Chana Van Ryzeghem

Looking for cbd supplements?🌿

HEMP up your life! The power of nature🌿

YOUNGREBEL

Blog about life, positivity, selfcare, food and beauty.

Chateau Cherie

Exposing Bullies and Liberating Targets to Make The World a Safer Place for All

bewustZijnenzo

Magazine: Inspiratie voor een gezond gelukkig en bewust leven

Beaunino loopt de Camino

‘Gewoon doorlopen!’

Blog with Shreya

A walk through the blues of life!

Soni's thoughts

No Fear, Express dear

ruhumayolculuk 🦋💗

kendime, ruhun katmanlarına doğru bi keşfe çıktım...🦋🧚‍♀️💫🌠

Ka Sry malamakerij

Mala's magie

panono panono

STAP VOOR STAP OP ONTDEKKING

Unlocking The Hidden Me

Tranquil notions, melange of sterile musings & a pinch of salt

%d bloggers liken dit: